Cum o alintă Prințul Harry pe logodnica sa VIDEO

De Oana Savin, pe
Prințul Harry a lăsat să îi scape numele de alint cu care i se adresează logodnicei sale, fosta actriță americană Meghan Markle.

Prințul, în vârstă de 33 ani, a fost înregistrat pe cameră în timp ce încerca să îi atragă atenția lui Meghan, în timpul unei recepții ce a avut loc sâmbătă, la Kocurile Invictus de la Londra. El a strigat-o de mai multe ori „Meg”, înainte ca ea să își întoarcă privirea spre el, relatează Daily Mail.

Citește și: Unde își vor petrece luna de miere prințul Harry și Meghan Markle

Și Meghan are un nume de alint pentru logodnicul său. O prietenă de-a cuplului a dezvăluit, la începutul lunii arpilie, că fosta actriță i s-a adresat lui Harry cu ”Haz”, în timpul unei discuții.

Cuplul regal urmează să se căsătorească pe data de 19 mai la Capela Saint George de la castelul Windsor.

Cei doi şi-au anunţat logodna în luna noiembie anul trecut. Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale şi recepţie.

Citește și: Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle are un buget de 45 milioane dolari

Potrivit lui Jason Knauf, purtătorul de cuvânt al prințului Harry, Castelul Windsor este „un loc foarte important” pentru Harry și Meghan întrucât cei doi au petrecut foarte mult timp acolo de când s-au cunoscut.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, de confesiune protestantă, a fost botezată în Biserica Anglicană.

Cei doi, care formează un cuplu de mai bine de un an, au apărut pentru prima dată în public pe data de 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil ţinut în oraşul Nottingham.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter