Cum să fii mereu provocatoare într-o relaţie

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii sunt recunoscuţi pentru rapiditatea cu care îşi pierd interesul. Dacă ai suficientă inspiraţie, află că îi poţi suci minţile iubitului tău nu doar la începutul unei relaţii!
Îl poţi fascina cu feminitatea ta în permanenţă, făcând apel la câteva trucuri. Bărbaţii sunt competitivi, iar siguranţa că te are lângă el şi nu pleci nicăieri îl poate transforma într-un iubit pasiv, care a renunţat să te mai impresioneze. Pentru a evita această situaţie, e important să înveţi cum să fii mereu o provocare, astfel încât el să te copleşească cu toată atenţia şi afecţiunea lui.

Iată trucurile care te fac să fii mereu provocatoare în ochii iubitului tău.

Două calde, una rece

Să fii mereu drăguţă suna bine doar în teorie. Practic? Va profita împrejurări şi te vei trezi că eşti singura care face compromisuri! Sigur, există bărbaţi care apreciază astfel de calităţi, dar, chiar şi inconştient, apare tendinţa de a se culca pe-o ureche. Dacă îi arăţi că îl apreciezi cu gesturi de afecţiune şi atenţie, dar ştii şi când să pui piciorul în prag şi să-i pasezi lui mingea, ai mai mari şanse să obţii exact ceea ce vrei de la iubitul tău, iar el nu va uita că trebuie din când în când să te impresioneze.

Oferă-i ceea ce nu cere

Atunci când îţi propui să-l impresionezi, nu o face cu lucrurile clasice. Femeile şiai forma impresia că bărbaţii caută cât mai multe stimulente sexuale, de exemplu. Dacă aveţi o relaţie serioasă, fii sigură că iubitul tău îşi doreşte şi alte lucruri. Psihologii spun că rareori bărbaţii cer ceea ce îşi doresc. Gesturile mici de afecţiune sunt un exemplu de lucruri mărunte de care bărbaţii au nevoie în secret, mai ales dacă nu îşi exprimă prea deschis sentimentele.

Aşa că ia iniţiativa şi spune-i ce simţi pentru el. Foloseşte o exprimare sinceră, dar fără să te pierzi în detalii. Mai apoi, oferă-i afecţiune şi prin atingeri, chiar dacă sunteţi în public. Atingerile scurte îi confirmă că eşti acolo, lângă el şi îl iubeşti, chiar dacă aşteptaţi să plătiţi o factură la bancă.

Fii inabordabilă, dar nu în pat

Femeile care iubesc sexul sunt adorate de bărbaţi. Adevărul este că relaţiile serioase îi atrag pe bărbaţi şi pentru faptul că au constant parte de sex. Odată ce ai ajuns în patul lui, ce sens are să mai ai reţineri? Dacă adopţi o atitudine glacială şi te porţi de parcă îi faci o favoare ori de câte ori accepţi să faceţi sex, nu-l vei face să ardă de dorinţă… ci de frustrări.

Să te laşi greu este un siretlic care funcţionează mai degrabă la începutul relaţiei. Mai apoi, îi menţii interesul treaz printr-o tactică diametral opusă. Arată-i că adori sexul şi că ai anumite preferinţe, fantezii şi standarde! Pe această cale provoacă-l să te satisfacă cu adevărat, nu să te convingă seară de seară să faceţi sex. Tu ieşi în câştig din toate punctele de vedere!

În restul relaţiei încearcă să fii inabordabilă, dar doar ocazional. Dacă vede că nu este singurul pe raza ta de interes îl vei stimula să ia mai des iniţiativa şi să te impresioneze. Atunci când vezi că implicarea lui e maximă, răspunde-i cu aceeaşi monedă şi răsplăteşte-i fiecare gest romantic cu unul pe măsură.

Dă click şi vezi care sunt gesturile inocente cu care îl inciţi în public!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter