Cum îl inciţi de la distanţă pe iubitul tău

De Stela Moisescu, pe

Orele petrecute la serviciu pot crea o distanţă supărătoare între tine şi iubitul tău, nu doar fizică, ci şi emoţională. Cum ne petrecem majoritatea timpului…
… în faţa unui monitor este lesne de înţeles că relaţia cu persoana iubită nu primeşte suficientă atenţie.

Iată ce nu trebuie să lipsească din viaţa voastră de cuplu pe parcursul unei săptămâni, pentru ca tu să fii mereu în gândurile lui, chiar şi când nu puteţi fi împreună!  

Luni: seara, o cină romantică la voi acasă

Weekend-ul a trecut, aţi supravieţuit şi primei zile din săptămână, aşa că e cazul să vă relaxaţi seara cu o cină pregătită la voi acasă. Dacă adăgaţi un desert delicios şi un pahar de vin puteţi spune că weekend-ul nu s-a încheiat pentru voi!

Marţi: o ieşire distractivă cu prietenii sau o sesiune de shopping

În viaţa de cuplu este foarte important să găsiţi contexte în care să fiţi complici. Ce zici de un joc de billiard cu prietenii voştri sau poate o sesiune de cumpărături, dacă vreţi să redecoraţi dormitorul sau să aprovizionaţi bucătăria?

Miercuri: sms-uri romantice şi erotice

Punctul critic al săptămânii a sosit. Miercurea ar putea fi decretată cea mai lungă zi din săptămână! Este important ca pe parcursul ei să ţii legătura cu iubitul tău. Doar aşa vă menţineţi optimismul, pentru ca, seara, când vă vedeţi, să fiţi entuziaşti, nu blazaţi! Aşa că trimite-i tot felul de sms-uri, de la cele mai romantice, până la cele mai indecente.

Joi: o partidă fierbinte de sex

Potrivit unui studiu, joia este cea mai prielnică zi pentru a face sex. Aşa că de ce să nu profitaţi de împrejurări pentru a reaprinde flacăra pasiunii în relaţia voastră? Asiguraţi-vă amândoi că în această zi nu staţi peste program şi planificaţi o partidă… spontană de sex!

Vineri: o ieşire în doi

Vineri seara, când lăsaţi grijile la birou şi sunteţi entuziaşti că vă aşteaptă două zile de stat împreună, de ce să nu începi distracţia cu o întâlnire în doi, ca pe vremuri? Mergeţi la cinema, la teatru, la o expoziţie sau, de ce nu, la o plimbare prin parc!

Week-end: profită de clipele în doi şi fă-le memorabile

În zilele voastre libere, în care vă regăsiţi şi trăiţi multe momente intime, asiguraţi-vă că profitaţi din plin de fiecare clipă. Dacă vă străduiţi să vă impresionaţi unul pe celălalt, sigur veţi rămâne unul cu gândul la celălalt pe parcursul săptămânii următoare!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter