Totul despre femeia Scorpion – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 11:20

Femeia scorpion este senzuală, inteligentă și chiar periculoasă, dacă apeși butoanele greșite. Vezi cum cucerești femeia scorpion, ce o definește și cum se comportă în relații și în așternut.

Cuprins

Femeia scorpion, caracteristici generale

Cea mai misterioasă și cea mai sexy femeie din zodiac, femeia scorpion este carismatică, exotică, misterioasă și poate fi, în funcție de starea de spirit, calmă ca marea dinaintea furtunii, sau zbuciumată și pătimașă.

Femeia scorpion nu trebuie subestimată, deoarece nu este o creatură timidă, neajutorată sau fragilă. Directă și foarte deșteaptă, femeia scorpion se prinde imediat dacă o iei peste picior, dacă încerci să te folosești de ea, sau dacă vrei să pui la cale un plan de cucerire.

Femeia scorpion se concentrează mereu pe problemlee fundamentale, ignorând aspectele minore ale vieții. Nu vei avea sorți de izbândă dacă încerci să fii vag și ambiguu cu femeia scorpion. Ea preferă lucrurile clare și simple, deși are preferințe pentru mistere, ocult și tot ce i se pare interesant și ciudat în viață.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Femeia scorpion vrea să înțeleagă totul despre tot ce o înconjoară și își formulează mereu întrebările astfel încât să obțină răspunsuri clare.

Intuitivă, puțin obsedată de control și câteodată chiar autodistructivă, femeia scorpion are un aer misterios și atractiv care îți dă impresia că intri într-o capcană mortală, dar care va însemna aventura vieții tale.

Femeia scorpion nu cunoaște frica și este încăpățânată când este convinsă că are dreptate. Dacă dă de greu, ea clipește, ridică capul sus și pornește mai departe, deoarece nu se lasă ușor înfrântă.

Dispusă să renunțe la multe pentur a-și atinge scopurile, femeia scorpion iubește secretele și nu își împărtășește ideile cu oricine îi iese în cale.

Cum cucerești femeia Scorpion

Nici iadul nu este atât de rău ca o femeie scorpion cu inima frântă spune o vorbă din popor. Partea bună este că femeia scorpion nu este fragilă și delicată, ci puternică și independentă și nu se aruncă cu capul înainte în relații care nu merită efortul depus.

Sexy și foarte dezinvoltă, stăpână pe propriile forțe și foarte conștientă de senzualitatea ei, femeia scorpion joacă jocul iubirii după regulile clasice.

Deși pare mereu o enigmă pentru cei din jur și chiar pentru partenerii ei, femeia scorpion iubește cu toată inima o dată ce a fost cucerită.

Sentimentele femeii din zodia scorpion sunt ascunse adânc în sufletul ei și atunci când se îndrăgostește, o face complet și tulburător de intens.

Pasională și profundă, femeia scorpion nu trădează niciodată. Când s-a hotărât asupra unui partener, ea îl iubește pentru totdeauna și toată viața ei capătă sens datorită acelui om, pe care îl vede ca pe un sprijin, un partener de viață, un amant și un prieten apropiat.

Dacă femeia scorpion se îndrăgostește, ea îi va susține cariera, îl va ajuta când are probleme și îl va apăra cu ferocitate în fața altora.

Deși este foarte atractivă și atrage mulți bărbați în jurul ei ca admiratori, femeia scorpion este foarte fidelă și nu va ceda tentațiilor, chiar dacă îi face plăcere să primească atâta atenție din partea sexului opus.

Cu ce zodii este compatibilă femeia Scorpion

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Peşti

Femeia Scorpion și bărbatul zodiei Pești sunt extrem de compatibili. Au multe lucruri în comun,  iar diferențele lor se îmbină bine împreună. Femeia poate fi secretoasa și se poate înţelege cu bărbatul Peşti care se retrage în lumea lui. Peștii sunt suficient de creativi pentru a veni cu propriile răspunsuri, pentru o femeie Scorpion, curioasă. Ambele semne sunt sensibile și înțelegătoare. Din punct de vedere sexual, unul dintre cele mai mari lucruri pe care aceste două  semne le împărtășesc sunt instinctele puternice. Au capacitatea de a ști ce își dorește celălalt fără a fi nevoie să întrebe ceva anume. Bărbatul Pești îi oferă femeii Scorpion bunătate, simpatie și grijă.  Într-o  căsătorie sau relaţie pe termen lung, niciunul dintre aceste semne zodiacale nu se va simți neînțeles sau neglijat.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Rac

Femeia Scorpion are cea mai mare compatitbilitate cu bărbatul Rac. Ambele semne sunt emoționale, sensibile și pasionale. Nativa zodiei Scorpion vrea devotament și îl obține de la Rac. Racul este drăgăstos, iar acest lucru nu face decât s-o bucure pe femeia Scorpion.  Din punct de vedere sexual aceste semne se pot simți excelent împreună. De cele mai multe ori, nici măcar nu trebuie să-și comunice dorințele, pentru că pur și simplu, ştiu ce își dorește celălalt prin intuiție.

Femeia Scorpion și bărbatul Rac au același tip de temperamente şi obiective: siguranţă, dragoste, familie și activități creative. Sunt pe același drum în viață și sunt fericiți să construiască împreună o căsnicie durabilă. Chiar şi la nivel intelectual și emoțional sunt pe aceeaşi lungime de undă.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Capricorn

Femeia Scorpion şi bărbatul Capricorn pot avea o relaţie bună. Ambelor zodii, le place să muncească şi să îşi facă proiecţii pentru viitorul lor. Capricornii sunt foarte cinstiți, ceea ce reprezintă un plus pentru femeia Scorpion. Aceasta, niciodată nu ar trăda pe nimeni cu bună știință. Din punct de vedere sexual, femeia Scorpion pot fi cunoscută pentru aventurile din dormitor, iar Capricornul este asemănător acesteia. Relațiile pe termen lung sunt despre a ști când să îți alegi „bătăliile”. Ambele semne știu când să se concentreze și când să se relaxeze, ceea ce reprezintă un plus. Capricornul este mai bun în a fi obiectiv și poate fi uneori oarecum detașat emoțional, ceea ce funcționează bine cu o femeie Scorpion. Aceste semne zodiacale sunt bune să se reunească pentru momentele importante şi pot fi de asemenea buni prieteni.

Femeia scorpion în pat

Femeia scorpion este o adevărată zeiță a sexului și nu există bărbat care să nu o venereze în așternuturi. Pofta ei de joacă și senzualitatea ieșită din comun sunt printre principalele caracteristici ale zodiei.

Femeia scorpion este genul de om care aprinde o cameră plină cu oameni dintr-o simplă privire focoasă și carisma ei formează un fel de aură sexy care vălurește în jurul ei când merge pe stradă.

Dacă ai ajuns în pat cu femeia scorpion, fii sigur că vei face față provocării, deoarece ea preferă bărbații foarte potenți, siguri pe ei, care știu să o satisfacă în multe feluri, fără să fie plictisitori în pat.

Femeia scorpion are multe fațete și poate fi foarte complexă și greu de stăpânit. Dar tocmai asta nu înțeleg oamenii despre femeia scorpion, că nu trebuie îmblânzită, ci convinsă că iubirea este și pură și curată și că cineva poate avea grijă de ea necondiționat.

Sursa foto femeia scorpion: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter