Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 10 mai 2018, 14:33
O statuie din ceară a lui Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry a fost prezentată oficial la Muzeul Madame Tussauds din Londra.

Statuia din ceară dedicată lui Meghan Markle este îmbrăcată într-o rochie verde, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o în ziua în care ea și prințul Harry și-au anunțat logodna, în noiembrie 2017. La mână poartă o copie a inelului de logodnă a fostei actriței, conform hurriyetdailynews.com.

Statuia lui Meghan este așezată lângă cea a viitorului său soț, care a fost creată pentru a marca aniversarea prințului Harry, când acesta a împlinit 30 de ani. Între timp, figura lui a suferit mici modificări. I-a fost adăugată o barbă de ghimbir pentru a reda exact înfățișarea din prezent a prințului.

Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra - Printul Harry si Meghan Markle

„Cea mai mare provocare în acest caz a fost faptul există așteptări uriașe și oamenii vor fi interesați să vadă cum arată statuile noastre”, a spus Stephen Mansfield, principalul sculptor.

Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra - Meghan Markle si printul Harry

Statuile din ceară ale cuplului regal au fost prezentate oficial, dar vor putea fi vizitate de turişti începând cu data de 18 mai, cu o zi înainte de nunta anului 2018. De asemenea, managerii muzeului londonez au anunţat că toţi vizitatorii care poartă prenumele de Meghan şi Harry vor putea intra gratuit în muzeu, în acea zi.

Citește și:

Mai multe actrițe vor protesta pe covorul roșu la Festivalul de film de la Cannes 2018

Prima doamnă a Brazilei, ridiculizată de internauți după ce s-a aruncat în lac să-și salveze câinele

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter