Cum arată și cine este soțul Ancăi Țurcașiu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 18:22
Anca Țurcașiu a fost tot timpul discretă cu viața sa privată și foarte puține detalii au ieșit la iveală cu privire la partea sentimentală. 

Anca Țurcașiu este nu doar o femeie frumoasă care pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, dar este și o femeie împlinită și acest aspect se vede cu ochiul liber doar privindu-i chipul luminos și zâmbetul larg. Anul acesta, pe 8 mai, frumoasa artistă va împlini vârsta de 48 de ani, iar anul trecut tocmai a serbat majoratul fiului său, Radu Alexandru.

Anca Turcasiu alaturi de sotul si fiul sau

Anca Țurcașiu alături de soțul și fiul său

Anca Țurcașiu este căsătorită de 20 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog, pasionat de sport, pe care l-a cunoscut în America și care a reușit să-i fure iremediabil inima și în mai puțin de un an să o conducă la altar.

Anca Turcasiu alaturi de sotul sau

Ceea ce însă mai puțini cunosc este că în aceea vreme, Anca se recupera după o dureroasă deziluzie în dragoste. Artista a avut o relație de 4 ani cu nimeni altul decât Gheorghe Gheorghiu, interpretul celebrei piese Unde dragoste nu e, nimic nu e, piesă lansată în 1993, an în care cei doi, în ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, și-au început povestea de dragoste.

Anca Turcasiu si George

 

Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu s-au despărțit din cauza infidelității cântărețului despre care, ulterior, a spus că “a rămas un copil mare”. Ceea ce a liniștit-o în nopțile de singurătate și zilele de suferință a fost o previziune a unei persoane apropiate care i-a spus că destinul său este altul și că va cunoaşte un bărbat cu o haină albă, pe care îl va întâlni peste o apă, ceea ce s-a și întâmplat ulterior.

Anca Turcasiu alaturi de George Cristian in vacanta

De curând, Anca și soțul său au aniversat 21 de ani de când se cunosc, cu această ocazie cei doi plecând în vacanță în America de Sud: „Petrecerea a fost într-un restaurant din Ushuaia. Eu i-am cumpărat o carte poştală cu mai multe locuri din lume. El a ales ceva de sentiment, de emoţie. De multe ori este mai romatic decât mine”, – a declarat Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Citește și – Cum arată Nadia, soția fostului președinte al României, Emil Constantinescu

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter