Ce vor bărbaţii? Află 4 dorinţe care te vor surprinde!

De Stela Moisescu, pe

Uneori femeile acţionează contrar aşteptărilor şi dorinţelor unui bărbat în încercarea de a-l impresiona şi de a-l face fericit. Mai apoi, ele nu înţeleg de ce,…
… în ciuda eforturilor, el a ales să plece. Nu are sens să te dai peste cap pentru a face un bărbat fericit. Dimpotrivă!

Iată patru lucruri pe care mai toate femeile consideră că trebuie să le evite, dar pe care bărbaţii ne invită să le facem!

1. Tu vrei să-i gâdili orgoliul. El nu vrea să-i dai mereu dreptate.

Vezi că îşi doreşte cu orice preţ să aibă ultimul cuvânt? Nu i-l oferi la gândul că te va considera pe tine cea inteligentă şi împăciuitoare. Nu o va lua nicidecum ca pe un compliment dacă vede că îi aprobi fiecare cuvânt.

2. Tu vrei să-i arăţi că el este singurul bărbat din viaţa ta. El are nevoie de competiţie.

Nu-l transforma în centrul Universului tău. Deşi nu vrea să audă absolut nimic de foştii tăi şi îl bântuie numărul bărbaţilor cu care ai făcut sex în trecut, acum, în prezent nu vrea să ai ochi doar pentru el. Deşi n-ar recunoşte-o nici în veci, se culcă pe-o ureche dacă vede că nu ai alte opţiuni în afară de el.

Ai să vezi că odată ce nu-l mai suni de 10 ori pe zi şi ieşi la o cafea cu un coleg de muncă sau într-un bar DOAR cu fetele, imediat îşi va da din nou interesul! Nu vrea să păşeşti greşit, dar vrea să ştie că are competiţie şi că tot pe el îl alegi.

3. Tu vrei să-i arăţi că nu stai cu el pentru banii lui. El vrea să ai nevoie de el.

Deşi te admiră că eşti indendentă financiar şi că achitaţi mereu nota de plată în mod egal, din când în când îşi doreşte să-l laşi să facă gesturi frumoase pentru tine sau să te ajute. Nu are sens să-i spui că poţi să-ţi cumperi şi singură acea pereche de pantofi. Ştie şi el acest lucru, doar că simte nevoia să te flateze, iar banii sunt o modalitate foarte populară în rândul bărbaţilor care stau mai prost la capitolul romantism.

4. Tu vrei să-i satisfaci toate dorinţele în pat. El vrea să fie el cel care te aduce pe culmile plăcerii.

Atunci când bărbaţii îşi satisfac iubita în pat trăiesc un sentiment de siguranţă, pe care nu l-ar înlocui cu nimic în lume. Plăcerea lor creşte odată cu plăcerea femeii, nu odată cu abilităţile ei în pat. În plus, îl pui pe jar, dacă nu-i oferi totul pe tavă. Anticiparea a ceea ce va urma îi oferă senzaţii mai intense.

Dă click şi află ce îşi doreşte în pat un bărbat căsătorit!

Foto: Shutterstock

Indiciul 3: de la Eucerin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter