Ce trebuie să ştii despre vaginul tău în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

Ştiai că odată ce s-a atins un nivel înalt al excitaţiei, lubrifierea se reduce la toate femeile sau că vaginul se contractă chiar dacă ai orgasm prin…
… stimularea clitorsului?

În „Sex ca la carte”, autorul Paul Jenner dezvăluie lucruri interesante despre cum se comportă vaginul în timpul sexului, care te ajută să te cunoşti mai bine!

În timpul sexului pereţii vaginali transpiră

Ştiai că atunci când o femeie se simte sexy pereţii vaginului „transpiră”? Aşa se petrece lubrifierea în timpul actului sexual. La o femeie tânără „transpiraţia” începe după 10 până la 30 de secunde şi ceva mai mult la o femeie mai în vârstă. Odată ce s-a atins un nivel înalt al excitaţiei, lubrifierea se reduce la toate femeile. Este perfect normal să ai nevoie de lubrifiant, dacă actul sexual se prelungeşte!

În timpul sexului pereţii vaginali se lărgesc şi se umflă

Dacă la început vaginul unei femei care nu a născut măsoară doar 2 cm în diametru şi 7,5 în lungime, pe măsură ce creşte excitaţia, vaginul arată şi se comportă altfel. Pereţii vaginului se lărgesc şi se umflă până la 6 cm în diametru la capătul cervixului. Mai apoi, vaginul se şi lungeşte până la 10 cm!

Vaginul se manifestă indiferent de tipul de orgasm avut

Indiferent care este sursa de stimulare ce produce orgasmul, modele de răspuns ale vaginului sunt întotdeauna aceleaşi. Cu alte cuvinte nu contează pentru vagin dacă orgasmul se atinge prin penetrare, prin stimularea clitorisului sau pur şi simplu prin fantezii erotice. În timpul orgasmului partea din afară a vaginului se contractă la intervale de 0,8 secunde. Majoritatea femeilor au 3 până la 5 contracţii, dar în total pot fi cam 10-15.

Descoperă alte lucruri fascinante despre sexualitatea ta în cartea „Sex ca la carte”, pe care o poţi cumpăra împreuna cu revista Unica la un preţ cu 75% mai mic decât în librării!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter