Ce simţi când ai orgasm multiplu?

De Stela Moisescu, pe

Nu te-ai delectat până acum cu plăceri atât de sublime? Înainte de a vedea ce tehnici îţi provoacă o asemenea experienţă orgasmică, îţi propunem să afli cum se simte…
… un orgasm multiplu. Astfel, îţi laşi autosugestia să facă minuni şi vei mări şansele de a trăi şi tu extazul din nou şi din nou!

Renumitul sexolog Shere Hite defineşte orgasmul multiplu la femei ca pe nişte seturi de contracţii musculare diferite, repetate la intervale scurte. Orgasmele reptate la un interval mai mare de câteva minute sunt cu totul altceva, iar Hite le numeşte orgasme secvenţiale.

După autorul Paul Jenner, orgasmele ce vin în cascadă, indiferent de interval, sunt multiple şi se simt extraordinar.

Autorul Paul Jenner explică în cartea „Sex ca la carte” cum se manifestă orgasmul multiplu. Află că orgasmele multiple nu se fac anunţate. La început vei avea impresia că atingi un orgasm obişnuit.

Unele femei spun că le place să se stimuleze şi simt că ar putea avea mai multe orgasme, dar clitorisul lor devine prea sensibil la atingere după primul orgasm.

Dacă ţi se întâmplă şi ţie asta, nu te opri din instinct. Continuă stimularea chiar deasupra clitorisului sau în laterale, ori acordă atenţie altor zone erogene. Încearcă să inspiri şi să expiri adânc, pentru a mai atenua din sensibilitatea clitorisului după primul orgasm.

Cel mai important, femeile care au orgasme multiple nu se deconectează psihic de la experienţa sexuală. Dacă nu te opreşti din stimulare, poţi trăi un alt val de plăcere orgasmică, mai intens decât primul şi tot aşa. Senzaţiile sunt din ce în ce mai intense.

Fiecare dintre aceste orgasme îţi inundă creierul cu substanţe chimice, care îţi induc o stare sublimă! Te vei simţi împăcată cu tine şi mult mai apropiată de partener, dacă ai orgasm multiplu cu el.

În cazul în care nu reuşeşti să trăieşti din prima orgasm după orgasm, nu te da bătută. Cu cât faci mai mult sex, cu atât creşti şansele de a deveni multi-orgasmică. Corpul tău învaţă şi răspunde prin creşterea densităţii vaselor de sânge din organele genitale, explică Paul Jenner.

Află alte secrete fascinante despre orgasm şi nu numai, din cartea „Sex ca la carte”, pe care o poţi cumpăra împreuna cu revista Unica la un preţ cu 75% mai mic decât în librării!

Dă click şi află totul despre bărbaţi şi orgasmul multiplu!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter