Ce să faci cu un bărbat dezbrăcat? 10 idei erotice!

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:44

De ce profităm din ce în ce mai puţin de goliciunea partenerului? Graba de a atinge orgasmul, stresul şi oboseala ne banalizează fanteziile. Nu mai acordăm…
… atenţie unor detalii vitale şi uităm să mai trăim sexul cu tot corpul, nu doar cu zona intimă.

Pentru a reînvia cele mai ascunse senzaţii în timpul sexului, acordă din nou atenţie iubitului tău… din cap până-n picioare. Merită!

Iată 10 mişcări sexy pe care le poţi încerca cu iubitul tău imediat ce îl dezbraci. Totul pentru plăcerea ta!

1. Sărută-i jucăuş pectoralii, mai apoi abdomenul şi când ajungi în dreptul zonei sale intime oferă-i un sărut inocent, după care uită-te în ochii lui şi întreabă-l ce altceva îşi mai doreşte.

2. Învaţă să fluieri! Data viitoare când se dezbracă fluieră-l şi priveşte-l cu poftă. Îi vei spori încrederea de sine instantaneu!

3. Dacă a fost un iubit cuminte, merită să-l tratezi regeşte. Pregăteşte-i baie relaxantă, dar fără să intri şi tu în cadă cu el. Când e gata să iasă, oferă-te să-l ştergi cu un prosop moale. Atinge-l din ce în ce mai indecent, până prinde apropoul!

4. Data viitoare când îl vezi în toată splendoarea sa şi vă întindeţi în pat, foloseşte-i cea mai intimă zonă pentru… a te atinge unde-ţi doreşti tu şi doar atât!

5. Ia un cub de gheaţă şi plimbă-l pe spatele său cu buzele, încercând să-i atingi pielea din când în când şi cu limba. Fă cercuri cu cubul de gheaţă atunci când ajungi la sfârşitul coloanei vertebrale.

6. Oricât de bine te-ai simţi, ţine ochii deschişi! Nici nu ştii ce imagini erotice ratezi cu iubitul tău, atunci când închizi ochii. Priveşte-i fiecare centimentru de piele în timpul sexului, iar el te va aduce la orgasm cu privirea sa înfierbântată.

7. Tot în timpul sexului, aşează-i o mână în dreptul inimii şi roagă-l şi pe el să facă la fel. Vă veţi sincroniza perfect, aşa că măriţi şansele unui orgasm simultan!

8. Înainte de a începe să-i atingi trupul gol masează-ţi palmele cu lubrifiant şi roagă-l şi pe el să facă la fel. Preludiul va fi mult mai productiv şi veţi trece foarte repede la felul principal.

9. Cel mai practic lucru pe care îl poţi face atunci când este dezbrăcat este să imortalizezi momentul. Ţine camera foto în dormitor, la îndemână, şi roagă-l să zâmbească frumos la cameră.

10. Tot pentru plăcerea ta, ascunde-i pijamalele şi dormiţi împreună dezbrăcaţi. Sigur somnul tău va fi întrerupt de un vis erotic sau chiar de iubitul tău, care, „s-a trezit” mai devreme în această dimineaţă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter