Ce orgasm ai în funcţie de forma şi mărimea penisului partenerului

De Raluca Cristea, pe

Mărimea dar mai ales forma şi înclinarea penisului diferă de la un bărbat la altul. Aşadar, ce simţi în timpul sexului diferă de asemenea!

Află ce orgasm ai în funcţie de forma şi dimensiunea penisului iubitului tău!

Dacă are penisul gros

Orgasm vaginal – pentru că vaginul este mult mai bine stimulat atunci când pereţii vaginali se mulează perfect pe penis.

Orgasm energie – mai este numit şi orgasm tsunami şi apare atunci când practici abstinenţa sexuală (nu faci niciun tip de sex) pentru cel puţin o săptămână, iar atunci când faci sex din nou,  orgasmul vaginal este combinat cu unul din următorele tipuri de orgasm: orgasmul atingerilor, orgasmul sânilor, orgasmul clitoridian.

Dacă are penisul lung

Orgasm cervical – pentru că penisul ajunge până în capătul vaginului şi atinge cervixul. O să-ţi dai seama atunci când o să ai senzaţia că penisul împinge în capătul vaginului şi senzaţia asta îţi transmite pulsaţii spre muntele Venus, în tot vaginul şi spre anus.

Orgasmul uterin
– foarte asemănător cu orgasmul cervical, aduce senzaţia că penisul iubitului a depăşit vaginul şi atinge pulsând un punct care-ţi provoacă o plăcere ciudată, combinată cu puţină durere. Este oricum, un orgasm foarte intens dar la care se ajunge mai greu.

Dacă are penisul mai scurt

Orgasmul punctului G – pentru că, după cum probabil ştii deja, punctul G se află la 5-8 cm de la intrarea în vagin, sub osul pubian. Dacă iubitul tău nu este foarte bine dotat, nicio problemă – va putea oricând să-ţi provoace un orgasm al punctului G dacă combină stimularea manuală cu penetrarea.

Orgasm vaginal
– atunci când penisul, chiar dacă este mai mic, este gros şi se mulează pe pereţii vaginului.

Dacă are penisul înclinat spre stânga sau dreapta

Orgasm vulvo-vaginal – când penisul împinge în peretele superior al vaginului şi penetrarea este combinată cu stimularea clitorisului. Senzaţiile se transmit către vulvă şi vagin.

Orgasmul punctului G – pentru că, având penisul puţin înclinat, îţi poate provoca un orgasm în punctul G dacă te penetrează doar pe jumătate.

Şi toţi bărbaţii, indiferent de dotarea lor masculină, îţi pot provoca orgasme combinate dacă adaugă penetrării vaginale şi stimularea clitorisului sau dacă îţi pot provoca două tipuri de orgasm în acelaşi timp.

Citeşte şi articolul Poziţii sexuale pentru orgasm vaginal şi clitoridian în acelaşi timp!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter