Ce fel de relaţie aveţi în funcţie de cum sărbătoriţi Paştele

De Stela Moisescu, pe

Sărbătorile de Paşte sunt un bun prilej de a afla în ce stadiu se află relaţia voastră. Poţi remarca ce fel de relaţie ai cu iubitul şi încotro se îndreaptă ea, în funcţie de…
cum sărbătoriţi Paştele. Iată cinci scenarii posibile şi semnificaţia lor:

1. Dacă sărbătoriţi Paştele separat, fiecare cu familia sa: este un lucru perfect normal, în cazul în care nu sunteţi de mult timp împreună şi se întâmplă să locuiţi în oraşe diferite. Atunci, cel mai probabil, fiecare se duce acasă de sărbători şi nu există posibilitatea de a vă vedea.

Lucrurile se complică dacă voi doi sunteţi împreună de cel puţin un an şi locuiţi în acelaşi oraş! Atunci, o asemenea separare într-un astfel de moment denotă că nu există suficientă intimitate între voi, deci problema s-a agravat în timp. E cazul să discutaţi deschis despre intenţiile voastre de acum înainte.

Un caz comun este cel în care cuplurile care sunt de câteva luni împreună, dar locuiesc în oraşe diferite aleg să meargă acasă de sărbători, fiecare la casa lui. Nu e cazul să vă alarmaţi. Multe cupluri se panichează că a sosit momentul prezentării părinţilor, dacă bate o sărbătoare la uşă. Nu trebuie să vă lăsaţi constrânşi de contexte, dar, desigur, nici să amânaţi la infinit. Discutând sincer despre asta veţi găsi soluţia potrivită.

2. Dacă vă întâlniţi de Paşte, dar petreceţi restul timpului fiecare cu familia lui: încă nu asociaţi cuplul vostru cu ideea de familie, dar nici nu concepeţi să nu vă vedeţi în aceste zile de sărbătoare. Dacă ieşiţi în oraş în noaptea de înviere, dar a doua zi rămâneţi fiecare acasă cu familia, sunteţi un cuplu pus pe distracţie, care vrea să profite de atmosfera de sărbătoare pentru a petrece în doi. În acelaşi timp sunteţi familişti, aşa că sigur următorul Paşte vă va prinde luând masa împreună.

3. Dacă sărbătoriţi Paştele în cuplu şi mergeţi să luaţi masa doar cu familia ta, sau doar cu a lui: un alt caz comun este să sărbătoriţi în cuplu, dar doar la familia unuia dintre parteneri. Se poate spune că partenerul care face invitaţia are mai mult curaj de a duce relaţia la un alt nivel. De regulă, femeia este cea care îşi invită iubitul acasă la părinţi de Sărbători şi îl lasă să o vadă într-un alt rol: cel de casnică. Atunci el te vede într-o postură nouă, la bucătărie, altături de mama ta, iar el are ocazia să socializeze cu tatăl. Dacă a acceptat, înseamnă că este curios să te vadă în această postură şi îşi imaginează un viitor cu tine.

Există însă şi cazul în care tu mergi acasă la iubitul tău de sărbători şi ai ocazia să-l vezi în sânul familiei. În mod clar, are intenţiile cele mai serioase cu tine, dacă te-a dus acasă la mama. Poate fi un test la care te supune. Înainte de a se vedea cu tine în viitor caută să se consulte şi cu familia. Faptul că te invită de sărbători la el acasă şi nu e prima oară denotă un angajament total pe care el şi l-a luat faţă de tine.

4. Dacă sărbătoriţi Paştele în cuplu şi mergeţi să luaţi masa cu ambele familii: se apropie o nuntă în cazul vostru? Cam aşa s-ar explica faptul că vreţi să împăcaţi pe toată lumea de sărbători. Sunteţi un cuplu unit, care pune mult preţ pe familie, tocmai de aceea preferaţi să sacrificaţi timpul de stat degeaba, pentru a vă bucura de iubirea voastră împreună cu cei dragi vouă. Aşa uniţi cum sunteţi, în curând şi familiile voastre vor face cunoştinţă!

5. Dacă sărbătoriţi Paştele împreună, dar vizitele la rude le faceţi separat: în cazul vostru intenţiile unul faţă de celălalt sunt serioase, dar nu puneţi mare preţ pe viaţa de familie. Cel mai probabil,  vizitele la rude vă dau bătăi de cap, de aceea, preferaţi să le faceţi separat, dar în acelaşi timp, pentru a putea profita după de timpul rămas. Aveţi un stil nonconformist, dar care este benefic, atâta timp cât simţiţi că vi se potriveşte amândurora.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter