Ce-şi doresc femeile şi ce vor bărbaţii

De Unica.ro, pe

Diferenţa dintre o femeie şi un bărbat se vede de la o poştă. Însă modul de a gândi al unei femei şi cel al unui bărbat nu mai este atât de evident…
De aceea, dintotdeauna, femeile şi-au dorit să afle cum gândesc bărbaţii,
şi viceversa. Ei bine, misterul a fost elucidat!

Ce vor Femeile

1 Să fie totul ca la început

După ce primele luni de pasiune au trecut, relaţia devine una mai liniştită. Este momentul  proiectelor şi al obiectivelor comune, momentul în care relaţia începe să se bazeze mai mult pe prietenie şi respect. Deşi sunt etape normale şi pozitive ale vieţii, femeile încep să se simtă neglijate şi tânjesc după zilele în care erau tratate ca nişte prinţese de către partener. O vorbă dulce sau o privire admirativă ar fi suficiente pentru a le face fericite.

2 Mai multă tandreţe din partea partenerului

Se ştie că bărbaţii şi femeile sunt diferiţi atât fizic, cât şi emoţional. În general, femeile au nevoie de mai multă tandreţe în viaţa lor, decât bărbaţii. Or, ei se dovedesc drăgăstoşi doar atunci când vor să obţină ceva în schimb de la parteneră (un fel de mâncare preferat, să iasă la o bere cu prietenii etc.). Bărbaţii ar trebui însă să-şi demonstreze dragostea în mod constant! Astfel, partenera va şti cum să-i răsplătească afecţiunea.

3 Mici „atenţii” din când în când

Aproape toţi bărbaţii ştiu că dacă vor să facă fericită o femeie trebuie să-i cumpere flori, să pregătească o cină romantică sau să organizeze un sfârşit de săptămână doar pentru amândoi.
Teoretic doar, căci la capitolul practică majoritatea uită aceste mici detalii care fac ca viaţa de cuplu să fie mai frumoasă. Din păcate, puţine sunt femeile care au parte de aceste frumoase tratamente din partea soţului sau a iubitului. N-ar fi rău dacă din când în când i-ai putea aminti că ţi-ar plăcea şi ţie să primeşti din partea lui o mică atenţie. Aşadar, doar câteva gesturi simple, însă de mare efect, pot face minuni în relaţia de cuplu.

4 Să fie consolate atunci când sunt supărate

Cu toţii avem momente bune şi altele mai puţin bune, în viaţă. Cu toate acestea, bărbaţii se exteriorizează mai puţin decât femeile, în ciuda faptului că simt la fel. Femeile însă, nu numai că simt nevoia să-şi exprime sentimentele, dar au nevoie şi de multă compasiune pentru a putea să treacă peste starea de indispoziţie. Aşadar, atunci când soţia plânge chiar şi pentru a treia oară în această săptămână, bărbatul, în loc să se enerveze şi să se refugieze în programul
preferat de la televizor, trebui să fie mai înţelegător şi să discute cu ea, chiar dacă nu va afla întotdeauna care este cauza. Nu numai că o va face să se simtă mai bine, dar poate chiar va rezolva problema.

5 Să fie apreciate de către partener

În timp ce bărbatul vrea să iasă în evidenţă în societate, femeia nu îşi doreşte altceva decât să fie apreciată de către jumătatea sa. Nimic nu-i displace mai mult decât ingnorarea. Prin urmare, bărbaţii nu trebuie decât să fie atenţi ca iubitelor să nu le lipsească nimic. O vorbă dulce şoptită la ureche sau un gest de tandreţe pot face o femeie fericită.

Ce vor bărbaţii

1 Să li se recunoască valoarea

Mulţi bărbaţi vor ca partenerele lor să fie mai drăgăstoase în public,  nu pentru a se simţi protejaţi (ceva tipic feminin, de altfel), ci pentru că vor ca cei din anturaj să-şi dea seama cât sunt ei de iubiţi şi de indispensabili. Pur şi simplu, bărbaţii au nevoie să se simtă siguri că imaginea lor de „macho” este capabilă să facă fericită orice femeie. Pentru ei, dacă partenera este tandră în public înseamnă că şi-au îndeplinit misiunea. Cu toate acestea, fiţi atente să nu confundaţi tandreţea cu posesivitatea! Aşa că un mic gest de iubire cum ar fi un zâmbet în colţul buzelor, o privire pe sub sprâncene sau o frază de apreciere discretă sunt suficiente.

2 Să nu fie deranjaţi când se relaxează

Când se întorc de la serviciu, toţi bărbaţii simt nevoia să se odihnească, iar cum televizorul e invenţia lumii moderne, el devine cel mai bun mijloc de relaxare. Această atitudine face ca majoritatea femeilor să se simtă ofensate, deşi partenerul nu vrea altceva decât ca şi ea să se aşeze lângă el şi astfel să-şi petreacă seara împreună. Îi puteţi face pe plac şi veţi vedea că după o oră-două puteţi cădea la pace să mai faceţi şi treabă prin casă.  

3 Să fie primiţi acasă cu zâmbetul pe buze

Alt lucru care îi deranjează foarte mult pe bărbaţi este faptul că, atunci când se întorc de la serviciu sau de la o ieşire cu prietenii, nu sunt primiţi cu zâmbetul pe buze de către parteneră. Deşi femeile au cu siguranţă motivele lor pentru a nu-i primi foarte încântate, totuşi, faţa „neprietenoasă” nu va îmbunătăţi situaţia. Un sărut cât de mic sau puţină afecţiune, nu numai că-i vor fi pe plac, dar va îmbunătăţi şi relaţia de cuplu. El va fi încântat că este primit ca un rege şi, drept urmare, nu te va putea refuza atunci când îi ceri în schimb o altă favoare.  

4 Partenera să fie drăgăstoasă fără motiv

Credeai că doar femeile îşi doresc să fie iubite necondiţionat? Că sunt singurele care vor probe de dragoste din partea partenerului? Ei bine, te înşeli. Bărbaţii, care sunt ca nişte „copii mari” (toată lumea o ştie), au nevoie de demonstraţii spontane de dragoste din partea iubitei (pe cât posibil, însă, nu în faţa colegilor de serviciu), doar pentru plăcerea de a se simţi iubiţi şi doriţi. Concluzia: bărbaţii suferă de anumite lipsuri, pe care, din fericire, doar femeile le pot satisface. Aşa că acordă-i puţin mai multă atenţie! Uită de preocupările cotidiene şi arată-i jumătăţii tale dragostea pe care i-o porţi!

5 Să continue să fie iubiţi şi după apariţia copilului

O mare preocupare a bărbaţilor este să nu fie lăsaţi de-o parte atunci când în cuplu apare un copil.  Şi cum femeile au tendinţa să-şi îndrepte întreaga dragoste asupra copilului, comportamentul bărbaţilor este justificat. De aceea, ar fi bine să menţii un echilibru şi să-ţi împarţi dragostea în mod egal.

Jumătatea ideală

Diferenţe între femei şi bărbaţi există multe, important este ca cei doi să-şi găsească acele puncte comune care să-i transforme în jumătatea ideală unul pentru celălalt. Şi cum o relaţie de cuplu perfectă se bazează pe cunoaşterea nevoilor partenerului şi pe respectarea acestora, ar fi indicat ca din când în când
să-i mai faci pe plac şi iubitului. N-ar fi rău să-i sugerezi şi lui să procedeze la fel, în cazul tău!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter