Ce asemănări există între iubitul tău şi pantofii preferaţi

De Stela Moisescu, pe

Perechea potrivită este greu de găsit, iar cele mai arătoase exemplare sfârşesc prin a ne răni. Vorbim de bărbaţi sau de pantofi? Există atâtea conexiuni…
… între reprezentanţii sexului masculin şi pantofi, încât nici n-ar trebui să te miri că ambii îţi provoacă dependenţă.

Vestea bună este că dacă îţi analizezi pantofii, vei afla mai multe despre relaţia ta cu iubitul.

Aşa cum te atrage un gen de bărbat, te atrage şi un gen de pantofi.

Gândeşte-te la perechea de încălţăminte pe care o porţi cu cea mai mare plăcere, indiferent de sezon:

Perechea de pantofi cu toc cui: cu un toc cui înalt şi arătos îţi fură imediat privirea. O astfel de pereche, odată ce e a ta, te face să te simţi foarte sexy. Îi pui în picioare şi faci câţiva paşi. Există două posibilităţi: ori îţi dai seama că nu eşti compatibilă cu ei pe loc şi îi dai jos, evitând să te mai complici, ori îi porţi o perioadă pentru că te fac să te simţi sexy, dar ajungi să nu mai poţi suporta disconfortul şi renunţi într-un final la ei.

Aşadar, putem spune că ai o slăbiciune pentru bărbaţii de tipul don juan, care îţi provoacă atât adrenalină, cât şi suferinţă. Îţi măresc încrederea în tine pe moment, dar îţi dau şi o stare de nelinişte pentru că ştii că între voi este o incompatibilitate pe termen lung.

Tenişii: sunt comozi, te fac să te simţi bine în pielea ta şi merg asortaţi la ţinute mai trăznite, doar că niciodată nu te vei putea afişa cu o pereche de tenişi în cercuri înalte, la evenimente selecte. Orice ai face, nu ve4i putea asorta o pereche de teneşi la rochia ta neagră preferată. Totuşi, nu te poţi lipsi cu totul de aceste încălţări care te fac să te simţi confortabil, mai ales după ce ai mers cu perechea de pantofi cu toc cui.

În materie de bărbaţi te atrag cei loiali, care sunt gata să se îmbarce cu tine în orice aventură. Apreciezi un bărbat care sare să te salveze şi care este alături de tine la bine şi la rău. Totuşi, simplitatea unui astfel de bărbat te poate face uneori să-l ignori şi să porneşti în căutarea unei perechi ceva mai preţioase.

Balerinii: s-ar presupune că acest gen de pantofi sunt comozi. De multe ori par comozi când îi probezi în magazin, dar odată ce îi iei acasă şi începi să îi porţi, constaţi că sunt destul de incomozi, dar şi greu de întreţinut. În plus, modelul acela drăguţ, pe care nu l-ai mai văzut pe nicăieri, ai toate şansele să-l vezi în picioarele altei fete când ieşi în oraş.

Dacă îţi plac balerinii, cel mai probabil, îţi plac şi bărbaţii arătoşi, dar care să nu pară complicaţi în ceea ce priveşte stilul lor de viaţă. Singura problemă este că bărbaţii pot juca teatru, aşa că ar fi cazul să nu te orientezi doar după aparenţe.

Cizmele Ugg Boots: iarna sunt atât de comode şi îţi ţin de cald, dar vara te sufocă, pentru că ai chef de ceva mai aventuros, cum ar fi o pereche de sandale cu platformă. Ugg boots nu sunt cele mai cochete încălţări, dar odată ce le ai în picioare te simţi în siguranţă. Şi partea bună e că le porţi pe ploaie, ninsoare şi în noroi, iar ele nu se rup şi sunt uşor de curăţat.

E clar, în materie de bărbaţi, îu preferi pe cei maturi şi responsabili, disponibili în plan sentimental, care sunt capabili să te acomodeze cât mai bine în viaţa lor.

Desigur, cea mai importantă asemănare între pantofi şi bărbaţi este că nu te înduri să renunţi nici la perechea care îţi răneşte picioarele nici la bărbatul care îţi răneşte inima!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter