De ce este benefică masturbarea pentru bărbaţi

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:53

Cum te-ai simţi dacă ai afla că iubitul tău se masturbează ocazional? Majoritatea sexologilor afirmă că aproape toţi bărbaţii se masturbează, indiferent că…
… sunt sau nu într-o relaţie. Vestea bună este că acest obicei nu reflectă o viaţă sexuală de cuplu nesatisfăcătoare. De fapt, bărbaţii nu fac decât să profite de anumite beneficii.

În cartea sa „Sex ca la carte”, autorul Paul Jenner spune că masturbarea le aduce bărbaţilor numeroase beneficii. Află că din unele beneficii ai şi tu de câştigat, aşa că n-ar trebui să vezi obiceiul iubitului tău de a se masturba ca pe o tragedie.

Iată care sunt motive pentru care ar trebui să te bucuri că iubitul tău se masturbază ocazional…

1. Masturbarea îl învaţă pe iubitul tău să îşi controleze orgasmul. Îţi va oferi partide mai lungi de sex.

2. Masturbarea îl eliberează de tensiune, atunci când tu nu eşti lângă el. Astfel, când vă vedeţi, nu se va purta ca un „obsedat” de sex.

3. Masturbarea îl ajută să îşi dezvolte reacţiile sexuale, deci va fi mai ager şi abil în timpul sexului cu tine.

4. Masturbarea îl ajută să-şi cunoască mai bine corpul şi să înveţe tehnicile care îi fac plăcere, pe care le poate încerca mai apoi cu tine.

5. Masturbarea îi oferă numeroase beneficii privind sănătatea fizică şi mentală.

6. Masturbarea este o tehnică prin care poate atinge orgasmul simplu şi uşor. Uneori bărbaţii au nevoie de ceva la îndemână, care să nu le dea bătăi de cap. În timpul sexului s-ar putea concentra mai mult pe cum să te satisfacă pe tine.

Alte lucruri intertesante despre corpul bărbaţilor şi masturbare poţi citi în cartea „Sex ca la carte” pe care o poţi cumpăra împreuna cu revista Unica la un preţ cu 75% mai mic decât în librării!

Dă click şi vezi care sunt beneficiile masturbării la femei!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter