Antonia și Alex Velea, declarații de dragoste siropoase în public

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 august 2018, 12:39
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri din showbizz-ul autohton, iar povestea lor de dragoste, care durează de peste 4 ani, este urmărită cu interes de o țară  întreagă.

Antonia și Alex Velea nu sunt legați doar de cei doi băieței pe care-i au împreună, Dominic și Akim, ci și de o mare iubire și de sentimente copleșitoare pe care nu ezită să și le expună în mod public. De curând, Antonia a publicat pe conturile de socializare o fotografie în care îl sărută cu patos pe Alex Velea, iar mesajul care a însoțit-o a fost de-a dreptul emoționant: De obicei încerc să fiu privată în ceea ce priveşte relația mea, dar e greu să-mi păstrez bucuria în interior atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când știu că am o persoană atât de specială care mă așteaptă acasă după un weekend greu… Când știu că am pe cineva care mă ținea mereu jos, învățându-mă să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susțin și să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată și norocoasă că pot să împărtășesc aceeași pasiune și aceeași scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relaţia potrivită… Am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr și cu sinceritate a ta, Antonia. Dragostea cucerește totul!

Antonia si Alex Velea

În replică, Alex Velea a scris: „O să te fac fericiă mereu! Antonia, te iubesc până la moarte şi înapoi, în viaţa asta şi în viaţa de apoi.

Ştiu, şi simt asta! Te iubesc mult rău!„, – a răspuns Antonia.

Citește și – Connect-R și Misha au divorțat în secret acum un an

Citește și – Răspunsul Deliei pentru un fan care i-a spus că e prea bătrână să apară în reviste

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter