6 tipuri de oameni care înşală. Învaţă să te fereşti

De Diana Zagrean, pe

Oamenii de ştiinţă au ajuns la câteva concluzii privind înşelatul şi au făcut o listă cu câteva tipuri de persoane predispuse la adulter. Vezi care sunt cele 6 tipuri de oameni care înşală şi învaţă să te fereşti de riscuri.
 
Bărbaţii înalţi
Un studiu recent realizat de un site specializat pe relaţii extraconjugale IllicitEncounters.com arată că bărbaţii mai înalţi de 1,78m sunt de două ori mai dispuşi să înşele, decât cei scunzi.
Rockerii
Acelaşi site, care este numărul unu în domeniu în Marea Britanie, arată că 41% din bărbaţii înscrişi pe site-ul lor care şi-au găsit amante ascultă muzică rock. Dacă vrei un bărbat loial nevoie mare, britanicii specializaţi în adulter recomandă ascultătorii de muzică rap.
Utilizatorii de Twitter
Cercetătorii Universităţii din Missouri au ajuns la concluzia că utilizatorii reţelei de socializare Twitter sunt mai tentaţi să înşele decât cei care folosesc alte astfel de medii online.
Potrivit studiului, cu cât o persoană foloseşte mai des Twitter, cu atât are şanse să intre în conflict în relaţiile amoroase, mai ales din cauza înşelatului.
Francezii
Se spune că poporul francez este cel mai amoros neam din lume şi totul la ei este romantic şi, câteodată, chiar promiscuu. Ce să te aştepţi de la ţara Turnului Eiffel, a vinurilor rafinate şi a moulin rouge-ului? Potrivit unor studii realizate pe plan mondial de un producător de jucării erotice, 75% din francezi recunosc că au înşelat cel puţin o dată.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter