Vrei să fie al tău? Urmează 10 etape de seducţie!

De Raluca Cristea, pe

Vă cunoaşteţi de ceva timp şi astăzi pare să fie seara cea mare – prima ieşire în oraş doar voi doi şi poate, prima noapte împreună. Parcurge cele 10 etape ale seducţiei…
… de la prima cină romantică până la prima noapte de sex!

Sugerează-i locaţia pentru ieşirea în oraş

Dacă este pus pe distracţie, o să-i placă un restaurant cu tematică. Dacă este elegant şi pasionat de frumos, va fi încântat să îi sugerezi un restaurant fin, un separeu cochet al restaurantului sau o terasă aranjată cu bun gust.

Dă-i de înţeles că vrei să fiţi doar voi doi după

Ai putea să îi spui că ţi-ar plăcea să mai staţi împreună şi că puteţi încerca şi altă locaţie pentru un desert romantic, special. Nu uita să îl priveşti intens atunci când îi vorbeşti.

Spune-i că vrei să mergeţi la tine acasă

Acasă ai un desert special pregatit şi ai nevoie de părerea lui pentru a fi sigură că te-ai descurcat excelent. În plus, ai făcut rost de un film nou şi un cd cu muzică ambientală.

Îl rogi să cumpere vin şi profiţi ca să faci curat

Dacă este dezordine cumva în casă, pune totul la loc în baie. Cada trebuie să fie foarte curată. În dormitor poate să nu fie curăţenie lună, însă trebuie să nu ai diverse obiecte aruncate pe jos sau pe pat (nu cred că ai nevoie de exemple). Se va simţi în largul lui dacă este curat şi miroase bine.

Mişcă-te languros

Dacă asta îţi doreşti, atinge-l din ce în ce mai jos, însa cu pauze între mişcări, ca să îl inciţi. Prefă-te că ai ceva de adus din bucătărie şi ridică-te încet, astfel încât să-ţi urmărească mişcările şi formele.

Când este cazul să faci mişcări erotice

Atinge-l sexy doar după ce amândoi sunteţi relaxaţi. Practic, acum îţi poţi da seama dacă seara voastră va duce la sex sau nu. Dacă te atinge îndrăzneţ imediat ce sunteţi singuri, nu este în regulă şi ar trebui să spui stop. În schimb, dacă sunteţi amândoi relaxaţi, gâdilă-l, sărută-l, atinge-l pe umeri sau pe gât.

Dă-l gata cu preludiul

Dacă sunteşi obosiţi, încercaţi reciproc un masaj (simplu, nu erotic), însă ,,îmbogăţit” cu săruturi şi şoapte.

Dezbracă-te cu tact

Strategia de egalitate funcţionează cel mai bine: el îşi desface nasturii la bluză – tu o dai jos, el îşi desface fermoarul – tu îl ajuţi.  Bărbaţii sunt excitaţi când se simt doriţi şi partida de sex creşte în intensitate..

Alege poziţiile sexuale şi limbajul potrivit

Trebuie să fii atentă la limbajul corpului lui şi la felul în care respiră. Îl vei innebuni dacă te mişti sincronizat cu el şi îl apeşi cu degetele pe spate şi pe fese. Cele mai bune poziţii sexuale pentru un cuplu fără experienţă sexuală comună sunt misionarul şi linguriţa

Ce îi spui în ,,dimineaţa de după”

În niciun caz n-o să-i mulţumeşti pentru seara minunată şi aşa mai departe, de parcă vrei să-l scoţi afară pe uşă după ce te-ai folosit de el. Cel mai bine, spune-i că te-ai simţit foarte bine cu el şi la plecare, sărută-l tandru.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter