Cum să îl seduci pentru o noapte sexy după Ziua Îndrăgostiţilor

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:20
Sex

Ca seara de 14 februarie să fie una desăvârşită şi să se termine cu o partidă de sex pasional, trebuie mai întâi să-ţi seduci partenerul. Chiar dacă aveţi o relaţie de mulţi ani şi chiar dacă locuiţi împreună, asta nu înseamnă că vine cheful la o bătaie din palme, ci trebuie să ştii cum să-l aţâţi.

Scrie-i mesaje obraznice

Urmează să vă întâlniţi în oraş sau direct acasă? Trimite-i toată ziua câteva mesaje obraznice, care cu siguranţă îi vor capta atenţia. Va fi cu atât mai nerăbdător să te întâlnească.

Trimite-i poze cu ţinuta pentru întâlnire de Ziua Îndrăgostiţilor

Dacă urmează să porţi o rochiţă sexy sau o bluză cu decolteu, pozează-ţi bustul frumos şi trimite-i o poză. Dacă vei purta o fustă care îţi pune în valoare picioarele, atunci pozează-ţi picioarele într-o pereche de tocuri superbe şi trimite-i poza.

Fii directă

Chit că vă aflaţi într-un restaurant doar voi doi, că aţi ieşit la un suc în oraş cu mai mulţi prieteni sau la o petrecere, şopteşte-i suav la ureche cum ai vrea să faci sex cu el chiar în acel moment. Va vrea să ajungeţi acasă cât mai repede…
Cum să îl seduci pentru o noapte sexy  după Ziua Îndrăgostiţilor

Vino cu temele făcute

Poţi face o cercetare scurtă: poziţii de sex pe care nu le-aţi mai încercat, posibilitatea unor experienţe noi cum ar fi sexul în trei – cel puţin ca idee la care să vă gândiţi – sau o eşarfă cu care să-l legi ori să te lege. Variantele sunt multe, aşa că alege ce te atrage mai mult şi propune-i ceva nou pentru Ziua Îndrăgostiţilor.
Foto: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter