Sex: Reguli pe care trebuie… să le încalci

De Adina Radu, pe
Sex

În dragoste şi în război este permis orice. Când vine vorba de sex, parcă sunt mai puţine lucruri permise şi de multe ori ne lovim de limite şi „reguli” care te fac o bună parteneră. Iată ce norme pot fi încălcate:

Nu visa la alţi bărbaţi în timp ce faci sex

Femeile, în general, au mai multe fantezii ca bărbaţii. De obicei ei recurg la fantasmare în timpul unei partide de sex dacă se plictisesc sau atunci când vor să îşi menţină erecţia. În schimb, femeile se relaxează făcând asta. Şi până la urmă, fanteziile sunt doar fantezii şi asta nu înseamnă că în relaţia voastră există o problemă – decât dacă acest lucru se întâmplă de fiecare dată.

Trebuie să ai chef ca să poţi face sex

De fapt, trebuie să te poţi relaxa. Uită de grijile de peste zi şi de stresul ce va veni în zilele următoare. Fă o baie fierbinte, roagă-ţi iubitul să-ţi facă un masaj – nu ai nevoie de mai mult de 10 minute. Chiar şi un mic gest tandru din partea lui ar putea declanşa „cheful”.
Sex: Reguli pe care trebuie... să le încalci

Nu face sex de la prima întâlnire

Dacă totul merge excepţional între voi doi şi vă simţiţi foarte bine împreună, de ce nu aţi merge direct în dormitor? Cel mai probabil nu vei regreta nimic după aceea – cum ar fi să aflaţi abia mai târziu că nu vă potriviţi între cearceafuri.

Trebuie să fie perfect

Nu te-ai epilat pe picioare, îţi miroase respiraţia a usturoi, nu te-ai îmbrăcat cu hainele frumoase, porţi chiloţi de bunică etc. etc. Toate acestea sunt scuze ca să nu faci sex atunci când momentul este potrivit şi vă vreţi unul pe celălalt. Sexul trebuie să fie distractiv, nu te mai limita singură.
Foto: Shutterstock

Indiciul de pe 25 august este: riduri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter