Ce spune zâmbetul despre tine

De Diana Zagrean, pe

Vrei să ai succes în afaceri, să nu mai ai loc în agendă de atâtea evenimente şi să ai aprte de mai mult romantism în viaţa ta? Zâmbetul ar putea fi o soluţie. Vezi ce spune zâmbetul despre tine.
 
O faţă zâmbitoare poate atrage mai mult decât admiratori, deoarece spune multe despre tine. Dacă zâmbeşti cu toată gura, sincer şi curat, oamenii află despre tine că eşti o fiinţă simpatică, inteligentă şi care merită să fie cunoscută mai bine.

Ochii spun multe atunci când zâmbeşti

Majoritatea oamenilor se uită la gură atunci când cineva zâmbeşte, dar, de fapt, ochii sunt cei care spun adevărul, deoarece oamenii pot zâmbi în tot felul de situaţii: de furie, frică, ruşine, confuzie, sau pentru a ascunde adevărul.
Muşchii din jurul ochilor nu pot fi forţaţi să pară fericţi, spre deosebire de cei ai gurii. Când cineva zâmbeşte pe bune, obrajii li se ridică şi pielea din jurul ochilor se încreţeşte.

Zâmbetul te ajută în carieră

Pe plan profesional, un zâmbet transmite încredere şi profesionalism, iar oamenii care emană optimism sunt în general mai deschişi şi flexibili în găsirea de soluţii.

Zâmbetul te face mai sănătoasă

Când zâmbeşti, creierul tău îţi transmite semnale pozitive în tot corpul, ceea ce te face să te simţi mai bine.
Sursa foto: Shutterstock
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter