Trend de vedetă: vezi ce modele de cercei poartă divele!

De Diana Sorescu, pe

Când vine vorba de modă şi frumuseţe, cele mai bune surse de inspiraţie sunt vedetele. Sunt mereu la curent cu tendinţele, iar shoppingul face parte din meseria lor. Iată ce cercei poartă!

Cercei statement

Din orice metal ar fi confecţionaţi, orice culoare ar avea sau model, numitorul comun al cerceilor purtaţi de vedete este mărimea! Vorbim de bijuterii masive, piese declaraţie în jurul cărora gravitează întreaga ţinută.

Kim Kardashian adoră modele impunătoare ca şi design, dar şi ca preţ! În fotografie poartă o pereche de cercei în formă de lacrimă, decoraţi cu o mulţime de „feţe zâmbitoare”, toate pavate cu mici diamante preţioase.

La fel de somptuoşi sunt şi cerceii-lacrimă purtaţi de Jessica Simpson. Modelul pentru care vedeta a optat demonstrează că aurul galben şi cel alb se împletesc de minune, asta mai ales dacă e vorba şi de diamante la mijloc!

Eva Longoria s-a aliniat tendinţelor şi poartă o pereche de cercei candelabru, de inspiraţie orientală. Cerceii sunt bătuţi cu pietre de chihlimbar şi conferă ţinutei o notă de eleganţă şi stil. Având în vedere că sunt bijuterii statament, Eva i-a pus în evidenţă purtând o rochie neagră, uni.

Superb şi cercelul chic purtat de Jessica Szohr. Un item masiv, cu iz tribal, din metal comun, dar de efect!

Cercelul este împodobit cu pene colorate de păun, accesorii pe val vara aceasta.

Ţie care model îţi face cu ochiul? Ce tip de cercei preferi?

Trend de vedetă: vezi ce modele de cercei poartă divele!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter