Topmodel la 48 de ani. Uite cum arată Sarah Jessica Parker într-o reclamă

De Unica.ro, pe

Sarah Jessica Parker ar putea oricând să-şi încerce norocul ca topmodel, deşi are 48 de ani. O reclamă pe care a filmat-o de curând dovedeşte că se pricepe de minune!
Sarah Jessica Parker este noua imagine a casei de modă Maria Valentina, un brand brazilian de haine, şi promovează colecţia de toamnă iarnă 2013-2014. Actriţa apărut într-o serie de imagini care vor intra şi în catalogul Maria Valentina.
La 48 de ani, Sarah s-a dovedit a fi un model priceput, care ştie să pună în valoare hainele pe care le poartă. Are o siluetă de invidiat şi arată la fel de bine şi în rochii vaporoase, şi în rochii mulate, dar şi în colanţi. În toate pozele are un look glam, elegant, stilat – e adevărat că hainele au şi ele contribuţia lor, dar cus iguranţă nu ar fi arătat la fel de bine pe nicio altă vedetă.
Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker
sarah jessica parker
Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru stilul ei şi bunul gust de care dă dovadă la fiecare apariţie publică. Este căsătorită din 1997 cu actorul Mathew Broderick după ce în 1991 s-a despărţit de Robert Downey Jr. din cauza problemelor lui cu drogurile. Sarah şi Mathew au trei copii, un băiat născut de actriţă şi două fetiţe gemene născute de o mamă surogat.
Hot or not? Uite ce rochie a ales Sarah Jessica Parker!
sarah jessica parker
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter