Top 10 parfumuri de damă pentru toamna lui 2022

De Sofia Ionescu, pe

Alegerea unui parfum poate fi o artă și este foarte importantă tocmai pentru că parfumul pe care îl porți spune multe despre tine și personalitatea ta. Atunci când cauți parfumuri de damă, este bine să știi ce ți se potrivește și, mai ales, cum să le aplici. Căci da, există trucuri la care poți apela pentru ca un parfum să-și mențină mai mult mirosul pe piele.

Cuprins

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cum se aplică parfumul corect pentru a ține mai mult

  • Mai întâi, faceți un duș sau o baie – Pielea absoarbe parfumul mai bine atunci când este caldă și porii sunt deschiși.
  • Aplicați mai întâi o loțiune de corp fără parfum – Când parfumul ajunge pe pielea uscată, se va evapora rapid. Prin urmare, asigurați-vă că pielea este moale și hidratată înainte de a aplica parfumul.
  • Pulverizează parfum pe punctele tale de puls -Cele mai bune locuri pentru a aplica un parfum sunt punctele tale de puls. Acolo unde aplici un parfum va avea un impact asupra modului în care tu și ceilalți îl experimentezi.
    • Dacă scopul tău este să simți tu parfumul, aplică-l în punctele pulsului cel mai apropiate de nas, cum ar fi gâtul, bărbia și clavicula.
    • Dacă vrei să mirosi bine pentru iubitul tău, aplică-l pe piept, omoplați, sub și deasupra urechilor, și de ce nu, pe buric.
    • Dacă vă place să lăsați doar o urmă de miros în jur, atunci partea din spate a gâtului și interiorul genunchilor sunt locurile ideale.
  • Pulverizați și nu frecați – Să recunoaștem, toți suntem tentați să o facem. Pulverizarea unui parfum pe o încheietură și apoi frecarea cu cealaltă încheietură. Nu o face. Îți distruge parfumul și este cea mai bună garanție că nu va dura.
  • Nu exagera – În general, un puf pe punctul de puls la alegere este suficient. Scopul este să mirosi bine, să nu te copleșești pe tine și pe cei din jurul tău cu un miros pătrunzător
  • Un puf în păr -Părul poate păstra mirosul unui parfum mai mult decât pielea
  • Schimbați-vă parfumul în mod regulat – Poate suna ca un truc de vânzări, dar există o explicație științifică. Ca toate simțurile noastre, simțul mirosului are o memorie. Când ne obișnuim cu un anume parfum, creierul nostru îl va ”elimina” automat, pentru a nu ne suprastimula.

Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2022

Găsirea unui parfum potrivit poate fi un proces de ani de zile. Parfumul miroase unic pentru cel care îl poartă. Dacă nu ai încă acel parfum de suflet, poți începe cu unele dintre cele mai bine vândute, cele mai iconice parfumuri din lume. De la cele care au trecut testul timpului și până la cele mai recent apărute, aceste 10 de parfumuri și-au câștigat renumele.

Black Opium – YSL – O aromă bogată de cafea și vanilie creează o bază dulce și caldă, apoi urmează o inimă florală. Este excelent în lunile mai reci din toamna lui 2022, dar poate fi purtat pe tot parcursul anului, dacă doriți.

Chanel N°5 este poate cel mai faimos parfum din toate timpurile. Cu un amestec de trandafir de mai și iasomie, cucerește și astăzi la fiecare pas.

Parfumuri de damă - Chanel N°5
Parfumuri de damă – Chanel N°5

Black Orchid Tom Ford – Acest parfum este incontestabil sexy și plin de farmec. Orhideea neagră completată de ylang-ylang și citrice, prune negre, paciouli și vanilie. Este profund și elegant, potrivit mai ales pentru seară.

Parfumuri de damă - Black Orchid Tom Ford
Parfumuri de damă – Black Orchid Tom Ford

Miss Dior – Parfumurile Dior sunt atât de cunoscute, încât chiar au inspirat un documentar. Miss Dior, acest clasic modern are cu adevărat puțin din toate: portocală suculentă și mandarină, lăcrămioare proaspete și paciouli. Este desemnat cel mai bun parfum fructat.

Miss Dior  - parfumuri de dama
Miss Dior

Parfumuri de damă de la Notino

Flowerbomb -Viktor & Rolf – După cum sugerează și numele, acest parfum al lui Viktor & Rolf este profund floral datorită iasomiei și trandafirului proaspăt, în timp ce notele de vanilie măcinată și paciouli adaugă căldură și rafinament. Este considerat cel mai bun parfum floral.

Flowerbomb -Viktor & Rolf - parfumuri de dama Notino
Flowerbomb -Viktor & Rolf

Si Giorgio Armani – Dacă sunteți în căutarea unui parfum floral dulce și puternic, este posibil să nu mai renunțați niciodată la Sì. La început este fructat cu note de vârf de nectar de coacăze negre, urmate de frezie și trandafir de mai, terminând cu o bază de mosc, cu nuanțe de vanilie.

Daisy Marc Jacobs – Sticla împodobită cu margarete a devenit o senzație instantaneu, dar conținutul este, de asemenea, fabulos. Cu note de căpșuni, lemn de santal și iasomie, Daisy este un parfum floral ușor iubit de foarte multe adolescente.

Chloé – este un parfum ca un buchet de flori – trandafir, lăcrămioare, frezie, magnolie, dar pe parcurs lasă loc chihlimbarului și lemnului de cedru, care conferă un aer cald și senzual.

Parfumuri de damă originale la reducere

Euphoria Calvin Klein – este un parfum foarte apreciat ce are rodia ca notă de vârf, apoi lotus și orhidee, iar ca note de bază are violetă, cihlimbar, mahon și mosc.

Elizabeth Arden 5th Avenue este un parfum apreciat și cu un preț foarte bun. Debutează cu note florale de magnolie, de liliac amețitor, de flori de tei și de mandarină dulce, contrastând cu bergamota.

Un parfum bine ales este ca un ecou ce afirmă și subliniază personalitatea, așa că atunci când cauți parfumuri de damă lasă-te purtată de simțuri în primul rând și de emoția pe care aromele ți-o provoacă.

Descoperă și Top 20 parfumuri bărbătești pentru sezonul toamnă-iarnă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter