Top 8 cele mai trendy salopete pentru vară

De Diana Sorescu, pe

Vara aceasta, salopetele fac senzaţie. Fie că sunt scurte, midi sau lungi, cu imprimeu sau uni, casual sau elegante, salopetele sunt articole sexy, confortabile şi versatile. Iată top 8.

1.    Salopeta înflorată

Salopeta scurtă, stropită cu o miriadă de floricele multicolore, este must have vara aceasta. Poart-o precum Ashley Simpson cu platforme colorate, într-o nuanţă ce se regăseşte în imprimeu, sau cu balerini, dacă preferi un outfit mai lejer.

2.    Salopeta neon

Culorile fluorescente, îndrăzneţe fac furori sezonul acesta, aşa că o salopetă mini, într-o nuanţă vibrantă, este cu siguranţă o investiţie de bun augur. Combin-o cu încălţăminte tot în culori neon, pentru un efect color blocking de senzaţie.

3.    Salopeta din denim

Salopeta din denim este un item versatil, ce poate fi combinat cu sandale, platforme, pantofi oxford, pumps sau tenişi, într-un carusel vestimentar curajos. Khloe Kardashian a ales să o asorteze la o pereche de platforme cu franjuri.

4.    Salopeta safari

Alicia Keys a adoptat un look relaxat, fresh, potrivit pentru vară. Salopeta beige, stil safari, se potriveşte cu sandalele colorate şi cureaua neagră.

Top 8 cele mai trendy salopete pentru vară

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter