Poze: Top 5 cei mai sexy bărbaţi la On Air Music Awards

De Adina Radu, pe

Chiar dacă vedetele feminine cu toaletele lor impecabile au fost în centrul atenţiei, nici bărbaţii nu au trecut neobservat pe covorul roşu al On Air Music Awards. Iată care au fost cei mai sexy!
Chiar dacă nu s-au bucurat de atenţia fotografilor în aceeaşi măsură ca vedetele feminine, bărbaţii celebri au României au zâmbit sexy şi misterios camerelor pe covorul roşu al On Air Music Awards. Nouă ne-au atras atenţia cinci dintre ei. Iată despre cine e vorba!
Poze: Andra, superbă în alb la On Air Music Awards
Primii sosiţi dintre bărbaţii faimoşi şi sexy au fost Florin Grozea şi Mihai Sturzu de la Hi-Q. Cei doi au atras atenţia prin ţinute pentru că au renunţat la costumele de gală în favoarea unor salopete de aviatori, în ton cu rolurile pe care le joac în noul lor clip, lansat chiar la gala premiilor On Air. Cu ochelari de soare şi o atitudine misterioasă, Florin şi Mihai au atras toate privirile feminine.
hi q
Toţi ochii s-au îndreptat spre Virgil Ianţu imediat ce a început să urce treptele Teatrului Naţional. Toată lumea s-a întrebat şi încă se mai întreabă de ce a venit împreună cu Iulia Vântur. Să aibă cei doi o relaţie sau pur şi simplu a fost o întâmplare. Lăsând la o parte controversele stârnite, Virgil Ianţu a fost, ca de obicei, foarte elegant, iar atitudinea lui serioasă şi misterioasă a fost foarte sexy.
Poze: Uite ce sexy a fost Andreea Marin la On Air Music Awards
Virgil Ianţu
Chiar dacă a fost pus pe şotii şi glumeţ, ca de obicei, Liviu Vârciu a făcut şi câteva poze mai sexy. El a purtat un costum negru, cravată şi pantofi sport albi.
Liviu Vârciu
Nu în ultimul rând, Răzvan Simion a fost diferit de „personajul” care ne face să râdem zi de zi la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Îmbrăcat elegant, la costum negru cu papion, Răzvan a păşit pe covorul roşu însoţit de frumoasa lui soţie, Diana.
Răzvan Simion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter