Ţinute spectaculoase purtate recent de dive

De Diana Sorescu, pe

Unica.ro este mereu la curent cu ce se întâmplă în sfera fashion, aşa că avem pentru voi 4 ţinute superbe, purtate chiar astăzi de vedete!

Ţinute deosebite

Fergie a luat parte astăzi la gala decernării premiilor FIFI 2011, un eveniment ce premiază cele mai apreciate şi de succes parfumuri semnate de vedete.

Diva a sosit la braţul soţului său şi a strălucit în rochia maxi, galben canar, de la BCBG Max Azria.  Detaliile preţioase de pe bust şi clutch-ul aquamarin au completat ansamblul într-un mod încântător.

Carrie Underwood a răspuns „Prezent” la petrecerea de final American Idol şi a purtat o rochie mini, cu mânecă midi, cu imprimeu în formă de diamant. Creaţia stropită cu paiete, semnată de designerul de origine română Lorena Sârbu, s-a potrivit cu pantofii satinaţi cu cristale.

Halle Berry arată incredibil de bine şi nu se sfieşte deloc să arate asta. La premiile FIFI a mizat pe o creaţie extrem de sexy şi de îndrăzneaţă, cu nişte decupaje ce i-au lăsat la vedere abdomenul tonifiat.

Rochia asimetrică de la Halston a fost asortată de divă cu accesorii masive, tribale, totul pentru un look sofisicat şi curajos.

Jennifer Lopez ne-a obişnuit cu alegerile ei vestimentare super-stilate, aşa că nu ne miram că arată fantastic şi de data aceasta, la finala American Idol!

JLo a optat pentru o salopetă nude bătută cu cristale aurii, creaţie Michael Kors, pe care a combinat-o cu o pereche de sandale foarte fine, cu toc înalt.

Buclele lejere, cu volum, şi machiajul sexy, în tonuri de beige, au întregit apariţia.

Ţinute spectaculoase purtate recent de dive

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter