Ţinute neinspirate la premiera „Narcisa: iubiri nelegiuite”

De Diana Sorescu, pe

Dacă Ilinca Vandici şi Alina Puşcaş au fost ravisante la premiera telenovelei „Narcisa: iubiri nelegiuite”, Nicole Duţu şi alte actriţe din distribuţie nu au fost prea inspirate când şi-au ales ţinuta.

Rochii urâte

 
Noile actriţe ce s-au alăturat producţiei Antena 1, Ioana Picoş şi Gina Maican, au înţeles dress code-ul evenimentului însă rochiile pe care le-au ales nu au fost tocmai inspirate.
 
Ioana a mizat pe o creaţie Botezatu, o rochie mini cu body transparent, împodobit cu zeci de cristale, paiete şi mărgele dispuse într-un imprimeu artistic, şi bordură amplă, cu volane. Sutienul la vedere nu s-a pretat unui eveniment glamour, de covor roşu. Totuşi, ne place clutch-ul metalic!
 
Rochia roz fondant a Ginei Maican e prea încărcată, cu prea multe zorzoane şi sclipiciuri! Actriţa trebuia să aleagă o rochie maxi simplă, spumoasă, care să o pună în valoare. Aşa nu!
 
Şi Crina Abrudan a semnat condica la marea lansare a sezonului 3 al telenovelei. Din păcate, vedeta nu a înţeles că e vorba de un eveniment de covor roşu, somptuos, şi a ales să poarte un body gri perlat de la Karen Millen, plus fustă mini Mango şi pantofi nude. Ţinuta e perfectă, dar pentru club.
 
Nicole Duţu face parte din vechea echipă şi este o actriţă cu mulţi fani, însă pare-se că nu a pus mare preţ pe evenimentul de lansare. Altfel nu ne explicăm cum de a purtat o rochiţă sport, din fâş, pe care a mixat-o cu pantofi decupaţi, din lac! Ţinuta ei a dezamăgit complet!
 
Care vedetă ţi se pare cel mai neinspirat îmbrăcată?
 
Ţinute neinspirate la premiera "Narcisa: iubiri nelegiuite"
 
Foto: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter