Ţinută cool de sezon. Uite cum s-a îmbrăcat Tania Budi!

De Erika Chivu, pe

Tania Budi a fost aseară la un eveniment monden, unde a purtat o ţinută foarte cool cu pantaloni de piele. Cum ţi se pare?
Tania Budi pare cu 10 ani mai tânără în această ţinută foarte trendy şi tinerească. Vedeta a fost aseară la lansarea unei clinici dentare, unde a purtat pantaloni de piele, cizme Uggs, top şi cardigan negre şi o geantă cu franjuri.
Nu-i aşa că îi stă bine?

Mai multe vedete de top au participat ieri la inaugurarea Da Vinci Dental Clinic, o nouă clinică stomatologică.

Poze: Cum arată Tania Budi nemachiată la 44 de ani

Radu Mazăre, Bogdan Stelea, Mirela Stelea, Carmen Brumă, Valentina Pelinel, Mihaela Drafta, DJ Wanda, Ellie White, Alina Sorescu, Galyna, Tania Budi, Lucia Prăjişteanu, mai exact vedetele renumite pentru dantura lor impecabilă, au zâmbit la panou şi s-au documentat în ceea ce înseamnă tratamente realizate la cel mai înalt standard, la Hollywood.

Radu Mazăre s-a numărat printre primii clienţi ai Da Vinci Dental Clinic. Edilul Constanţei, care a ajuns la eveniment însoţit de trei asistente, şi-a perfecţionat dantura şi a apelat la tehnica de albire folosită şi de Tom Cruise şi Victoria Beckham. Rezultatul este spectaculos, Radu Mazăre putându-se acum lăuda cu un zâmbet de Hollywood.
tania budi
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter