Tania Budi a pierdut o ființă dragă ei: „A căzut din picioare brusc într-o zi”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Tania Budi (53 de ani) a vorbit despre decesul unei ființe foarte dragi ei. „Era atât de dulce și mă cunoștea deja, simțeam iubirea lui pentru mine.

Asta s-a transformat într-o energie atât de frumoasă și de terapeutică, aș putea spune. Mă duceam și stăteam ore în șir cu el. Și lui îi plăcea prezența mea și invers”, a spus vedeta. Este vorba despre calul Taniei, Cezar.

Tania Budi a pierdut o ființă dragă ei: „A căzut din picioare brusc într-o zi”

„Nu era bătrân, avea 11 ani. La 11 ani caii sunt în putere, sunt încă tineri. Ei trăiesc și până la 20 de ani. A făcut un atac cerebral, așa mi s-a spus. În România nu e bine să-ți iei un cal pentru că nu există aparatură medicală pentru investigații.

Am chemat doctorii, dar nu au avut cu ce aparate să-i facă o radiografie. A căzut din picioare brusc într-o zi. Era dulce. Am încercat să-l salvăm cu injecții. Probabil ca un cheag de sânge să se fi dus la creier”, a mai declarat Tania.

În luna martie a anului acesta, Tania s-a accidentat în timp ce călărea. Vedeta a căzut de pe cal și s-a lovit la cap. „Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc”, spunea Tania atunci.

Citește și:

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel s-a stins din viață în 2017

Solicitarea lui Britney Spears de a fi eliberată de sub tutela tatălui ei a fost respinsă

Bill Cosby, eliberat din închisoare deși a fost condamnat pentru agresiune sexuală

„Acum fac numai glume pe tema acestui subiect. A fost o întâmplare haioasă pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic.

Îi întrebam din cinci în cinci minute ce s-a întâmplat. (…) La un moment dat, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci am zis: «Dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?»”, a continuat.

„Și prietena mea a întrebat: «Dar câți ani ai?». «51 de ani», i-am răspuns. Practic, toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă în viața mea.

Creierul blochează automat neuronii în a comunica între ei imediat după un șoc și, probabil, asta s-a întâmplat. Data viitoare când voi cădea mi-aș dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”, a mai glumit, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter