Cum reușește Tania Budi să arate impecabil fără operații estetice. Secretul vedetei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 19:41

Tania Budi știe că frumusețea naturală trebuie întreținută. Vedeta nu este adepta operațiilor estetice, însă apelează atunci când este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Iată ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta!

„Tania este o femeie foarte frumoasă ce nu are nevoie de schimbări majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâția ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide și simple, proceduri cu ajutorul cărora frumusețea ei naturală este menținută în timp și pusă în valoare.

Citeşte şi: Tania Budi a slăbit mult. Cum arată vedeta la 48 de ani

În această vară, i-am recomandat Taniei tratamentul cu toxină botulinică în formulă proprie. Este procedura ideală pentru eliminarea liniilor fine și estomparea ridurilor. De asemenea, oferă tenului luminozitate și un aspect fresh. Apoi, am conturat foarte discret buzele cu acid hialuronic, iar rezultatul este unul sexy, dar totodată natural, așa cum își dorește Tania”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Un alt tratament este Jet-Concept, care îndepărtează din adâncime impuritățile și celulele moarte de piele. În acest mod, tenul devine proaspăt și hidratat.

Tania Budi apelează deja de mai mulți ani la sfaturile doctorului Iancu Morad atunci când vine vorba despre menținerea peste ani a frumuseții naturale.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Merg la medicul meu estetician, Iancu Morad, de fiecare dată când simt nevoia unui refresh. Și am simțit această nevoie mai ales acum, după perioada de izolare ce și-a lăsat amprenta asupra tenului multora dintre noi. Mi-am dorit un ten luminos și ferm, dar și o conturare discretă a buzelor. Iar rezultatul este, așa cum e întotdeauna, în concordanță cu dorințele mele”, a spus Tania Budi.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter