Tania Budi împlinește azi 51 de ani. Care este secretul frumuseții sale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 februarie 2019, 17:39

Tania Budi împlinește azi 51 de ani, iar pentru mulți rămâne un mister modul în care reușeste să sfideze semnele înaintării în vârstă și să aibă un ten atât de proaspăt și tânăr.

Tania Budi pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta, pe lângă o genă bună, un stil de viață sănătos și o gândire pozitivă, recunoaște că se folosește și de avantajele pe care le oferă medicina estetică. Astfel, Tania Budi apelează la tratamente neinvazive ori minim-invazive pentru a-și păstra tinerețea și naturalețea: „Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul dar și aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai ușor să prevenim semnele oboselii decât să le reparăm”, a dezvăluit tania Budi pe conturile de socializare.

Tania Budi împlinește azi 51 de ani. Care este secretul frumuseții sale

Tania Budi nu este adepta operațiilor estetice, însă recurge la câteva tratamente revoluționare, printre care și terapia Dracula. Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime îndepărtând din adâncime toate impuritățile și celulele moarte, astfel că pielea sa arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.

Tania Budi împlinește azi 51 de ani. Care este secretul frumuseții sale

Apoi, Tania Budi recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter