Ţinute sexy de club şi de seară: Inspiră-te din stilul Adelinei Pestriţu!

De Erika Chivu, pe

Dacă weekendul acesta mergi în club sau la o petrecere, ai nevoie de o ţinută modernă şi sexy. Lasă-te inspirată de ţinutele purtate de Adelina Pestriţu la diverse evenimente!
Dacă ne luăm după pozele pe care le-a postat pe Facebook, Adelina Pestriţu adoră distracţia şi petrecerile. Ea le arată adesea fanilor poze din club sau de la diverse evenimente mondene şi cum astfel de ocazii necesită ţinute speciale, avem ocazia să admirăm şi rochiile superbe pe care le poartă vedeta.
adelina pestritu
Adelina Pestriţu are un stil modern şi foarte sexy care, la vârsta şi la silueta ei, i se potriveşte de minune. Evident, dacă vrei să-i copiezi stilul trebuie să îţi lucrezi corpul la sală, aşa cum face Adelina.
adelina pestritu
Culoarea ei preferată pare a fi roşul. Cele mai frumoase rochii purtate de prezentatoare TV sunt roşii şi, evident, mulate. Adelina obişnuieşte să le accesorizeze cu pantofi stiletto nude şi cu bijuterii cu pietre preţioase.
adelina pestritu
Un detaliu pe care l-am observat la ţinutele ei este spatele decupat. Şi trebuie să recunoaştem că Adelina nu greşeşte când poartă aşa ceva. Spatele gol este mult mai sexy decât un decolteu prea adânc şi aminteşte de cele mai stilate dive de la Hollywood.
adelina pestritu
Care din ţinutele Adelinei îţi place mai mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter