Stilista Adina Buzatu riscă 8 ani de puşcărie. Vezi de ce!

În vremuri în care criza economică dă bătăi de cap tuturor oamenilor de afaceri, orice artificiu legat de bani şi de impozite, prin care statul poate fi lesne fentat, e bine-venit pentru portofelul comerciantului.

Probabil că aşa a gândit şi stilista Adina Buzatu care a scos la vânzare, în buticurile ei, marfă etichetată cu numele unor firme celebre, haine ce s-au dovedit a fi însă nişte “făcături” aduse de pe malurile Bosforului. Adina Buzatu este acuzată acum de evaziune fiscală.
Stilista în vârstă de 34 de ani a intrat în atenţia poliţiştilor de la “Economic” Sector 3 în urmă cu ceva vreme, când mai mulţi “oameni de bine”, clienţi fideli cu portofelul plin, au reclamat- o pe Adina că în magazinele ei de lux face speculă cu haine de proastă calitate, aduse din Turcia.
Cum controlul nu putea ţinti aşa, din senin, doar magazinele stilistei, oamenii legii au aşteptat, şi-au făcut temele cu informaţiile strânse de la clienţii nemulţumiţi au pregătit o acţiune mai mare, în care au vizat şi alte centre comerciale. Aşa se face că, pe perioada mai multor zile (n.r. – 22 – 26 septembrie) magazinele şi depozitele din Bucureşti, dar şi actele contabile ale stilistei Adina Buzatu au fost luate la puricat de poliţiştii de la “Economic” Sector 3.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter