Stil de vedetă: Îmbracă-te simplu şi rafinat ca frumoasa Carmen Brumă

De Erika Chivu, pe

Pe lângă faptul că arată foarte bine, Carmen Brumă are un stil vestimentar simplu şi rafinat care o face să arate foarte bine la fiecare apariţie. Vezi cum poţi să-l copiezi şi tu!
Carmen Brumă este o apariţie senzaţională oriunde ar merge. Pe lângă faptul că nimeni nu poate găsi vreun defect corpului ei, vedeta are şi un stil vestimentar impecabil prin care îşi pune în evidenţă silueta naturală.
Pentru evenimentele mondene şi pentru emisiunile sale, Carmen alege de obicei rochii lungi până la genunchi şi mulate care îi pun în evidenţă talie perfectă. Când alege fuste, lungimea este aceeaşi, iar în partea de sus poartă topuri lejere. În general alege piese într-o singură culoare, ceea ce dă acel aer de eleganţă oricărei ţinute.
carmen bruma
În timpul liber, Carmen Brumă are un stil casual chic la fel de rafinat. Ea poartă pantaloni de piele, colanţi şi fuste mini cu dresuri negre. Observăm aceeaşi preferinţă pentru piesele simple, color block, şi pentru culorile neutre – maro, nude, negru, alb.
carmen bruma
În ce priveşte accesoriile, Carmen le preferă pe cele delicate, de mici dimensiuni. Ocazional poartă câte o brăţară mai lată sau câte un accesoriu neaşteptat, cum este papionul roşu, purtat cu o cămaşă albă.
carmen bruma

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter