Simona Pătruleasa, două ţinute superbe într-o singură seară

De Erika Chivu, pe

Pentru că joi seară au avut loc două evenimente mondene foarte importante, Simona Pătruleasa a purtat două ţinute, una mai frumoasă ca alta. Care îţi place mai mult?
Prezentă pe covorul roşu a două evenimente, Simona Pătruleasa a purtat două ţinute foarte frumoase, fiecare adaptată ocaziei.
La deschiderea noului magazin Cavalli, vedeta Kanal D a purtat o pereche de pantaloni albi şi un top nude cu mânecă scurtă uşor lucios. Ne place şi clutch-ul strălucitor care se potriveşte de minune cu ţinuta nude.
Ca orice vedetă care se respectă, Simona Pătruleasa s-a schimbat înainte de a păşi pe covorul roşu al Balului Albastru, deşi ambele evenimente au avut loc la acelaşi hotel de lux din Capitală. La gala caritabilă dedicată copilor şi tinerilor cu austism, prezentatoarea TV a purtat tot o ţinută nude, dar de această dată a fost vorba de o superbă rochie de seară fără bretele şi cu aplicaţii delicate pe bust. Pentru a fi în ton cu dress code-ul evenimentului, care cerea o piesă albastră, Simona Pătruleasa a purtat un clutch albastru foarte frumos, o pată de culoare în ţinuta nude.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter