Sienna Miller, Naomi Watts şi Cara Delevingne, chic în alb şi negru!

De Unica.ro, pe

Albul este noul negru, iar Sienna Miller a pus perfect în valoare acest trend! Ea a purtat o superbă rochie casual cu broderie spartă, de un alb imaculat, din colecţia Burberry la Up2Us Inaugural Gala care a avut loc la New York.
Actrita britanica in varsta de 31 de ani s-a pozat alaturi de colega sa, Naomi Watts care  lupta impotriva obezitatii si a violentei infantile. La evenimentul care a avut loc pe Tribeca Rooftop, Naomi a purtat o tinuta de catwalk Burberry Prorsum, compusa din fusta din piele cu inele metalice si un top negru cu detalii din piele.
Hot or not? Tu ce părere ai de rochia Siennei Miller?
Pe continentul european, top modelul Cara Delevingne a participat la “Premiile  Glamour Woman of the Year” care au avut loc in Berkeley Square Gardens, din Londra. Cara a purtat un outfit modern, compus din pantaloni din linia Burberry Tailoring, un tricou imprimat, plic negru cu tinte si pantofi rosii.
La acest eveniment a participat si fiul fotbalistului David Beckham, Brooklyn, in varsta de 14 ani, care a fost elegant intr-o tinuta, alcatuita din costum, cravata si pantofi din lac. El a tinut-o la brat pe superba Victoria care a declarat: „Iti multumesc Brooklyn, partenerul meu din aceasta seara si cel mai frumos barbat din incapere!”
naomi watts victoria beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter