Săptămâna Modei la Paris. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris reuneşte, ca de fiecare dată, nume faimoase din shiwbiz-ul mondial. Uite cum s-au îmbrăcat vedetele feminine!
Cele mai cunoscute case de modă ale lumii îşi prezintă colecţiile haute couture pentru toamnă-iarnă 2+13-204 şi primăvară-vară 2014 în cadrul Paris Fashion Week. Printre invitaţii la prezentări se numără o mulţime de vedete, îmbrăcate, evident, după cele mai noi trenduri.
Iată ce au purtat ele.

Rochii de vedete la Săptămâna Modei de la Paris

Mena Suvari, Uma Thurman şi Emma Roberts au fost invitate la prezentarea Versace pentru toamnă-iarnă, împreună cu multe alte nume cunoscute. Cele trei vedete au ales rochii elegante, croieli clasice.
Săptămâna Modei la Milano: Cele mai frumoase creaţii Armani pentru toamnă-iarnă 2013
Mena Suvari a fost cea mai îndrăzneaţă datorită culorii. A purtat un galb solar foarte frumos pe o rochie elegantă, lungă până la genunchi. Clutch-ul şi pantofii au fost negre.Uma Thurman a ales o ţinută all black formată din rochie simplă cu şireturi pe mâneci şi o pereche de sandale.
Tânăra Emma Roberts a ieşit în evidenţă într-o rochie albă asimetrică, având o singură mânecă. Clutch-ul şi sandalele au fost argintii.
emma roberts salma hayek paris fashion week
Salma Hayek a participat la prezentarea colecţiei pentru bărbaţi Yves Saint Laurent, având o ţinută foarte cool şi sexy formată din fustă vaporoasă şi un top din piele foarte mulat şi decoltat. Accesoriile au fost negre.
Prezentarea Versace a beneficiat şi de prezenţa lui Maomi Campbell, care, în ciuda celor 43 de ani, le face concurenţă topmodelelor mult mai tinere. În formă maximă şi fără vreun rid pe faţă, frumoasa Naomi a prezentat un sacou asimetric purtat peste o bustieră sexy.
Săptămâna Modei la New York: Cele mai frumoase creaţii Victoria Beckham
naomi campbell paris fashion week
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter