Surpriza finalului de an la Antena 1. Cine prezintă Revelionul, după ce Dan Negru a semnat cu Kanal D 

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Vineri, 30 decembrie 2022, 18:49

Antena 1 pariază pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin, de Revelion, după ce a rămas fără „Regele audiențelor” Dan Negru!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani. Cei trei se întrec pentru o porție dublă de distracție.

În seara de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu și Andrei sau Nea Mărin au pregătit cel mai tare program de Revelion.

Revelion Antena 1. Cine prezintă după ce Dan Negru s-a mutat la Kanal D

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin fac echipă bună și în noaptea dintre ani. Cei trei intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție, conform unui comunicat transmis de Antena 1. Astfel, în noaptea dintre ani, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi.

Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu vrea să renunțe la distracție și aleg să se dueleze.

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună.

Revelion Antena 1. Ce artiști vor cânta în noaptea dintre ani

Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, sunt doar o parte din vedetele care vor apărea în noaptea dintre ani la Antena 1.

Artiștii vor intra în scenă, fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00.

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion. Potrivit, a1.ro, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Sursa Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter