Wow, ce rochie! Uite ce frumoasă e Dana Rogoz

De Erika Chivu, pe

Fashionista Dana Rogoz a ales din nou o rochie absolut superbă pentru apariţia pe covorul roşu. Ea a participat la premiile Radar de Media, unde a fost una din cele mai elegante apariţii.
Ţinuta ei este fără cusur! Dana Rogoz a ales o rochie nude foarte frumoasă cu un decolteu adânc foarte sexy, dar rafinat, fără nimic vulgar. Ne place imprimeul delicat de pe bustul rochiei, dar şi felul cum a accesorizat-o vedeta.
Ea a purtat un plic perfect asortat şi cercei statement. Aşa cum era normal a renunţat la colier. Iar coafura cu bucle naturale îi vine foarte bine. Una peste alta, o ţinută simplă, rafinată, demnă de o divă. Cu siguranţă Dana ar putea oricând să defileze pe covorul roşu de la Hollywood şi ar putea da lecţii de stil devetelor internaţionale.
Pe covorul roşu al premiilor Radar de Media, au defilat multe alte vedete, printre care Andreea Esca, Andra, Dana Rogoz, Mirela Boureanu Vaida, Cosmina Păsărin, aşa că cei prezenţi au putut admira o mulţime de ţinute cool. Gala Radar de Media a premiat reuşitele anului în showbiz, televiziune, radio, presa scrisă şi online. Dana Rogoz a primit premiul pentru cel mai bun blog, Andra a fost votată artistul anului, Andreea Esca a fost jurnalistul anului. Vocea României şi Românii au talent au fost votate cele mai bune emisiuni TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter