Rochii de ocazie by Bianca Drăguşanu. Vezi colecţia!

De Unica.ro, pe

Bianca Drăguşanu a devenit oficial creator de modă, odată cu lansarea primei ei colecţii, „My Wish”. Tu ai purta o rochie Bianca Drăguşanu?
„My Wish – una din dorinţele mele împlinite! Vă mulţumesc!”, a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook, la scurt timp după prezentarea primei ei colecţii de modă. Prezentarea a avut loc în weekend, iar cei prezenţi au putut admira rochii de ocazie care alcătuiesc colecţia „My Wish” pe manechine sexy şi voluptoase.
colectie moda bianca dragusanu

Rochiile sunt îndrăzneţe, din materiale vaporoase sau peliculizate şi dantelă. Predomină argintiul, dar există şi piese roşii sau nude.
colectie moda bianca dragusanu

La prezentare, mireasa colecţiei a fost nimeni alta decât Nicoleta Luciu, viitoarea naşă a Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Nicoleta a purtat o rochie asimetrică, având bustul asimetric, argintiu strălucitor şi partea de jos de un alb imaculat.
colectie moda bianca dragusanu

Vedeta a urcat pe podiumul de modă cu mâna bandajată după ce, în timpul vacanţei în Cipru, a căzut de pe cămilă. „În vacanţă, am căzut de pe o cămilă care s-a speriat şi mi-am rupt mână dreaptă şi am 4 coaste fisurate. O să fiu bine!”, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook pentru a-i linişti pe fanii ei îngrijoraţi.
colectie moda bianca dragusanu
colectie moda bianca dragusanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter