Wow, ce rochie! Uite cum s-a îmbrăcat Sore pe covorul roşu!

De Erika Chivu, pe

Sore a fost absolut superbă la On Air Music Awards! Şi de această dată a ales o rochie cu decolteu foarte adânc în V. Cum ţi se pare?
Ca şi la petrecerea Glam Green Party by Unica.ro, Sore a ales o rochie cu decolteul foarte adânc în formă de V pentru On Air Music Awards 2013. Ea a sosit separat de colegii din LaLa Band şi a atras imediat toate privirile.
Dacă la petrecerea noastră am admirat-o  în verde, aşa cum cerea dress code-ul evenimentului, de data aceasta tânăra vedetă a fost foarte sexy într-o rochie neagră.
Decolteul adânc care nu are nimic vulgar s-a potrivit foarte bine cu umerii structuraţi. Sore are o siluetă impecabilă pe care ştie cum sî o pună în evidenţă ca o divă.
On Air Music Awards, aflat la prima ediţie, este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.

Gala a premiat unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, unele din cele mai cunoscute nume ale showbiz-ului autohton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter