Uite ce rochie a creat Adela Popescu. Îţi place?

De Erika Chivu, pe

Această rochie face parte din colecţia de modă lansată de curând de Adela Popescu şi Dana Budeanu. Îţi place creaţia vedetei?
Rochia lungă, fluidă, cu spatele gol şi un decolteu foarte adânc în formă de V este una dintre creaţiile Adelei Popescu din colecţia „Adela Popescu for 22”.
Nu este singura piesă sexy şi trendy a colecţiei. Aceasta conţine topuri, pantaloni scurţi şi lungi, sacouri, toate gândite după tendinţele acestui sezon.
Adela Popescu şi schimbările ei radicale de look
Colecţia de haine a fost realizată de Adela Popescu în colaborare cu Dana Budeanu. Pasiunea Adelei pentru a-si crea singura rochii este cunoscuta, astfel ca intalnirea cu stilista Dana Budeanu a insemnat pentru ea un debut serios in moda si acum o colectie impresionanta, „Adela Popescu for 22”.
„Desi mergeam destul de des la evenimente mondene, in clipa in care a aparut rubrica “Bine/Prost imbracate” semnata de Dana Budeanu, mi-am dat seama ca acele comentarii ale ei erau pentru mine ca un manual de stil. Chiar cred ca datorita ei, stilul meu si al vedetelor din Romania s-a imbunatatit, asta pentru ca in sfarsit cineva care se pricepea si era in masura ne dadea sfaturi. Dupa 2 ani de de oscilatii vestimentare am intalnit-o pe Dana si mi-am dat seama ca parerile ei sunt in conformitate cu ideile mele neexploatate. Asa a inceput totul, asa s-a nascut colectia Adela Popescu for 22!”, a declarat actriţa.
adela popescu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter