Rochia-trench, o alegere vestimentară cu atitudine

De Diana Sorescu, pe

În ultimul timp, tot mai multe piese vestimentare devin stilizate şi reinventate. După rochia-cămaşă, iată că un nou item face furori printre vedete: rochia-trench.

Rochia trench

Zilele trecute, superba Jennifer Lopez a stârnit admiraţia parizienilor. Ea a abordat o ţinută elegantă, cu accente clasice, însă îndrăzneaţă prin lungimea rochiei.

Creaţia albă cu nasturi în două rânduri şi revere adânci face parte din colecţia toamnă iarnă 2011-2012, semnată Rachel Zoe.

J.Lo a accesorizat rochia trench cu ochelari de soare retro, cat eye, bătuţi cu pietre preţioase, clutch animal print şi pantofi nude, cu vârf ascuţit.

Renee Zellweger a reuşit să obţină o ţinută super chic combinând un trench roşu, cu nasturi supradimensionaţi şi cordon cu fundă, cu o pereche de pantofi decupaţi nude, plus o geantă în aceeaşi nuanţă.

Rochia-trench este marca Tommy Hilfiger şi poate fi purtată ca atare, dar şi ca trench tradiţional, peste topuri sau rochiţe mai scurte.

Uma Thurman a fost surprinzător de sexy pe covorul roşu! Meritul? Superba creaţie peliculizată de la Lanvin, o rochie-trench ce pare stropită cu pulbere de aur, închisă îm două rânduri de nasturi şi decorată cu un cordon subţire.

Sandalele preţioase filigran, cerceii candelabru şi coafura elegantă au transformat-o pe Uma într-o divă glamour.

Ce părere ai despre rochia-trench? Îţi place acest model, ai purta?

Rochia-trench, o alegere vestimentară cu atitudine

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter