Premiile Gopo 2013: Mihai Bobonete, în costum de gangster Alexandru Ciucu

De Unica.ro, pe

Alexandru Ciucu va fi o prezenţă memorabilă la ceremonia din acest an a Premiilor Gopo, supranumite Oscarurile româneşti. Designerul va participa alături de soţia lui, Alina Sorescu, în calitate de invitaţi, şi va asigura vestimentaţia gazdei marelui eveniment.
Actorul Mihai Bobonete, renumit pentru rolul din serialul Las Fierbinti (Pro TV), dar si pentru discursurile acide de tip stand-up comedy, va urca luni, pe scena Premiilor Gopo 2013 intr-un costum cu vesta de inspiratie retro, din America anilor ’20.
“Costumul va avea culoarea maro ciocolata cu dungi bej inchis, iar camasa roz somon. Cravata urmeaza sa o hotaram luni, chiar in ziua Galei Gopo, iar tinuta va fi livrata cu cateva ore inaintea inceperii evenimentului. Pantofii vor fi in doua culori, in genul gheatra, asa cum se purta in perioada respectiva si sunt, de asemenea, realizati la comanda”, declara Alexandru Ciucu.
Tema a fost aleasa impreuna cu scenaristii evenimentului. “Am avut mana libera in alegerea materialului, a modelului si a accesoriilor. Ca detaliu, mi-a spus ca ar vrea sa poarte un trandafir rosu la butoniera, asa cum se purta in anii ’20. A trebuit sa creem un sistem special de prindere si fixare care sa poata sustine greutatea florii din rever fara sa il deformeze”, explica designerul.
La fel ca si in cazul editiilor precedente, Alexandru Ciucu va participa la Premiile Gopo 2013 alaturi de sotia lui, Alina Sorescu, urmand sa apara pe covorul rosu in vestimentatii foarte elegante.
Designerul va purta un smoking cu revere ascensionale pe care l-am refacut dupa noile sale masuri, dupa un regim in urma caruia a slabit 14 kilograme. Alina Sorescu va purta o rochie lunga de seara, creatie Iris Serban.
Sunt cinefil si un mare admirator al lui Tudor Giurgiu, care, de la un an la altul, a reusit sa creasca acest eveniment pana la un nivel de Oscar. Sunt nerabdator sa asist si anul acesta la un regal al premiilor in cinematografie, dar si la speech-urile premiantilor. Sunt convins ca ne vor oferi momente pline de umor sau de incarctura emotionala”, marturiseste Alexandru.
Ceremonia de decernare a Premiilor Gopo 2013 va avea loc luni, 25 martie, la Opera Romana din Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter