Wow, ce rochie! Uite ce sexy e Sore!

De Erika Chivu, pe

Sore are de obicei un stil vestimentar casual cu accente rock, dar iată că îi stă bine şi în rochii de seară sexy. Uite ce sexy e în această rochie albastră cu spatele gol.
Pe Sore ne-am obişnuit să o vedem mai degrabă în blugi şi hanorac decât în rochii de seară, dar iată că actriţa şi cântăreaţa de 23 de ani poate să arate minunat şi în creaţii foarte elegante.
În acest weekend ea a postat pe pagina ei de Facebook imaginea în care apare purtând o superbă rochie albastră cu spatele gol. Nu ştim unde a apărut în această ţinută, dar e evident că arată foarte bine în ea. Rochia îi pune în evidenţă silueta şi îi dă un aer de divă.
Sore Mihalache a devenit foarte cunoscută după ce a intrat în trupa LaLa Band şi a primit un rol în serialul „Pariu cu viaţa”. Acum are şi o carieră solo de succes. Mai puţini ştiu însă că Sore este o artistă cu vechime, ea apărând în prima emisiune TV la numai 10 ani. Este vorba de emisiunea concurs „Ploaia steluţelor”, pe care a câştigat-o imitând-o pe Natalia Oreiro. La numai 11 ani, Sore făcea parte dintr-o trupă.
sore mihalache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter