Poze: Simona Pătruleasa, ţinută cool pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Simona Pătruleasa a adoptat o ţinută foarte modernă la Gala Intraceuticals. Cum ţi se pare combinaţia celor două piese vestimentare?
Simona Pătruleasa a fost una din cele mai cool apariţii la Gala Intraceuticals, marţi seară. Ea a purtat o rochie de seară maro, foarte elegantă şi perfectă pentru covorul roşu, iar pentru că vremea necesita încă o piesă pe deasupra, Simona şi-a pus o jachetă de piele stil biker.
Chiar dacă această combinaţie pare ciudată, ea este considerată foarte trendy, multe vedete de la Holywood purtând jacheta de piele cu rochii vaporoase de seară – un contrast foarte stilat şi în acest sezon.
Simona Pătruleasa a fost doar una din vedetele care au defilat asearăpe covorul roşu al Galei Intraceuticals. Evenimentul dedicat frumuseţii s-a desfăşurat într-un club de lux din Bucureşti, în prezenţa multor nume celebre din showbiz, precum Oana Roman, Lora sau Aylin Cadîr. Pe scenă a urcat şi Gina Brooke, make up artistul Madonnei. Au fost decernate premiile Intraceuticals pentru cel mai bun make-up artist al anului (Maria Păuna), cel mai bun chirurg estetician, cea mai bună cosmeticiană a anului, etc.
simona patruleasa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter