Cum a sărbătorit Dana Rogoz nunta de hârtie

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu, au sărbătorit un an de căsnicie, adică nunta de hârtie. Uite ce au făcut în această zi specială.
Dana Rogoz şi soţul ei, Radu au sărbătorit un an de la căsătorie în acelaşi loc în care au făcut şi nunta, poiana Palatului Mogoşoaia. Cei doi au mers la un picnic la care a mai fost invitat doar căţelul lor, Yorick.
„N-am plimbat toţi trei exact pe aceleaşi trasee de anul trecut şi ne-am amintit de toate pregătirile noastre, de cele mai importante momente, de emoţiile pe care le aveam, de invitaţi, de tot ce a fost mai frumos în acea zi”, a scris Dana pe blogul ei, unde a şi postat o mulţime de fotografii superbe.
Fashionistă convinsă, Dana a ales şi o ţinută specială pentru această zi, o ţinută simplă, albă, care i-a amintit probabil de rochia de mireasă. Outfitul a fost format din pantaloni scurţi, o rochie mini, ambele albe şi sandale romane maro. Pe cap am purtat o coronita facuta de mine din florile de levantica  pe care le primisem cu o zi inainte de la nasa mea draga”, a mai ascris Dana pe blog.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter