Îi recunoşti? Cum arătau Tania Budi şi Cătălin Botezatu pe vremea când erau împreună

De Adina Radu, pe

Invitată aseară la „Un show păcătos”, Tania Budi a vorbit despre relaţia ei cu designer-ul Cătălin Botezatu. Să ne amintim cum arătau pe vremea când erau împreună!
Tania Budi a spus aseară la „Un show păcătos” că ea şi Cătălin Botezatu sunt prieteni buni de 20 de ani, că nu doresc să aibă din nou o relaţie sentimentală, dar că ţin unul la altul foarte mult, se văd des şi îşi cer sfaturi sau păreri de câte ori consideră necesar.
Tania Budi şi Cătălin Botezatu au avut o relaţie frumoasă în anii ’90 şi, după spusele lor, erau cât pe ce să o oficializeze, însă lucrurile s-au schimbat între ei şi nu au mai ajuns la altar. Acum, Tania spune că nu-şi mai aminteşte care a fost exact motivul despărţirii şi că probabil s-au înstrăinat, nu au mai fost pe aceeaşi frecvenţă.
catalin botezatu
Însă pentru că au avut o poveste de iubire frumoasă nu s-au putut despărţi de tot şi au rămas prieteni foarte buni, având încă unele sentimente unul pentru celălalt. „Iubirea noastră va dăinui întotdeauna. Tania a apărut în viaţa mea când aveam mai mare nevoie de o persoană ca ea. M-am îndrăgosit de ea la prima vedere. În prezent avem cea mai frumoasă relaţie„, a declarat Botezatu.
tania budi
Designer-ul a spus de mai multe ori că mama lui şi-ar fi dorit-o pe Tania ca noră şi că nu este exclus să facă un copil împreună. „Dacă aş fi avut atunci mintea de acum, ar fi fost soţia mea. Şi acum ne mai întrebăm din când în când dacă e prea târziu.”
Pe de altă parte tania Budi spune că se fereşte de căsătorie, dar că nu spune „niciodată”. „Nu ştiu ce se va întâmpla. Timpul va decide. Eu mereu m-am ferit de căsătorie. Mi se pare că nu se potriveşte cu felul meu de a fi„, a spus vedeta.
Cătălin Botezatu
tania budi
Cătălin Botezatu
tania budi
tania budi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter