Şapca, noul accesoriu cool al vedetelor din România

De Erika Chivu, pe

Cele mai cool dintre vedetele autohtone au descoperit un nou accesoriu vedetă, care scoate din anonimat orice ţinută, şapca. Tu ai purta rochie cu şapcă?
Şapca este un accesoriu la modă printre vedetele tinere de la Hollywood, precum Rihanna sau Miley Cyrus, dar iată că şi cele mai cool celebrităţi de la noi o poartă de câte ori au ocazia. Iată despre cine e vorba şi cum arată ţinutele lor!
Delia Matache are o pasiune pentru şepcile colorate sau accesorizate cu ţinte. Vedeta, care are un stil vestimentar unic, poartă adesea şapcă, indiferent de ţinută, chiar dacă are rochie sau fustă.
Moda 2013: Vedetele din România adoră imprimeurile exotice
vedete sapca delia
Un alt exemplu este Elena Gheorghe, care a purtat recent mai multe ţinute foarte cool cu iz hollywoodian. În videoclipul piesei „Ecou”, Elena a jucat rolul unei balerine trendy şi a accesorizat tutu-ul delicat cu o şapcă roz. La o ieşire cu prietenii, artista a purtat o altă ţinută excentrică, asociind şapca şi hanoracul cu o pereche de pantofi cu toc foarte eleganţi.
vedete sapca elena gheorghe
Antonia are şi ea o colecţie impresionantă de şepci, pe care le poartă cu ţinute sport, iar mai nou şi Jojo a combinat o rochie sexy cu o şapcă asortată.
Moda 2013: Ce genţi poartă vedetele din România
vedete sapca antonia
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter